Το ρωτάς αυτό κάθε χρόνο … Έχει η Sheep τελευταία ευκαιρία στο Κύπελλο Stanley;

Την Πέμπτη το βράδυ, το NHL αγωνίζεται για το πιο λαμπερό από όλα τα τρόπαια. Μια μέρα αργότερα, τα πρωταθλήματα της πρωτεύουσας της Ουάσινγκτον, ο αρπακτικός της βάσης με τον αμείλικτο τερματοφύλακα Ovechkin, θα ενταχθούν μαζί τους. Αλλά και η ομάδα που δεν έχει φτάσει ποτέ στο Stanley Cup από τότε που προσχώρησε στο πρωτάθλημα την εποχή 1974-75.

“Δεν έχει σημασία πόσο καλοί είστε στα βασικά, εξαρτάται από τα πλέι-οφ. Ο στόχος είναι ένα φλιτζάνι “, λέει ο Ovechkin. “Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω πάει ποτέ”. Και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορούμε να έχουμε μια τελευταία ευκαιρία μαζί. ”

Το στοίχημα για το θρίαμβο του NHL είναι υπερφορτωμένο και ακόμα και η βάση δεν είναι τέλειο εργαλείο.Για την ώρα που το Trophy των Προέδρων απονέμεται στον νικητή της, το Stanley Cup έχει κερδίσει μόνο 8 από τους 29 μακροπρόθεσμους πρωταθλητές. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι Capitals, παρά την υπέροχη εποχή (120 βαθμοί), αναζητούν ένα διαφορετικό επίπεδο χόκεϋ. “Τελευταίοι αγώνες; Όλοι θέλουν απλώς να το πετύχουν “, δήλωσε ο προπονητής Barry Trotz. Επίσης προσέξτε: η ομάδα του τερμάτισε το NHL με ισορροπία 3-3-3. Άλλοι πολέμησαν για τελευταία φορά, η Ουάσιγκτον είχε την βεβαιότητά της. “Αλλά δεν είναι μια ελεύθερη πτώση”, υπερασπίζεται ο Trotz. “Έχουμε αρκετούς λόγους να προσβλέπουμε στα playoffs.” Ο ίδιος ο Ovechkin. Έδωσε και πάλι 50 γκολ, και πάλι ήταν ο καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. για τέταρτη φορά στη σειρά και συνολικά για έκτη φορά.Ακόμη και ο ίδιος ο Ovechkin δεν είναι πια ένας «μονής μορφής», κάπως αναγνώσιμος παίκτης, καθώς δεν ανησυχούσε για δύο περίπου χρόνια πριν. Αλλά αν πρόκειται για το θρόνο; Παρά τις αποκλειστικές στιγμές και εκατοντάδες βολές είναι η πικρή σκύλα του σε βασικές στιγμές – δεν έχει πετύχει σε κανέναν από τους τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και το NHL έχει ήδη μιλήσει. Η κατάληψη της πρωτεύουσας της πρωτεύουσας των ΗΠΑ. Από το 1998 και τον ανεπιτυχή τελικό με το Ντιτρόιτ, δεν διέσχισε τον 2ο γύρο των αγώνων του Κυπέλλου Stanley. Και όπως γνωρίζει ο ρωσικός rocker, δεν χρειάζεται να έρθουν πολλές περισσότερες πιθανότητες. Το 2010, οι πρωτεύουσες ήταν επίσης “νικητές” της κανονικής περιόδου.