Ο Rittich κέρδισε μια άλλη νίκη, αλλά ο καθαρός λογαριασμός επέστρεψε στο τέλος

Την Τετάρτη Rittich καλύπτουν 25 του βλήματος 26 Buffalo, να παρασκευασθούν κατ ‘αρχάς με ξεκινώντας με μηδέν NHL καριέρας μέχρι τη στιγμή 59:42. Δύο ημέρες αργότερα, στον πάγο Οττάβα , η Τσεχική τερματοφύλακας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, όταν ο αρχηγός της ομάδας τραυματισμό Κάλγκαρι Mike Smith παρουσίασε ξανά και ξανά καιρό υποστήριζε ένα καθαρό φύλλο.

Φλόγες έστειλε το προβάδισμα στο 5ο λεπτό Sam Bennett και άπαχο κατάσταση κράτησε μέχρι το 52ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν ασφαλισμένος ο Matt Stajan. Πέναλτυ ήταν στα μέσα του πέναλτυ μετά τη 53η, αλλά ο Jean-Gabriel Pageau δεν κατάφερε να μετατρέψει από μικρή απόσταση.Rittich έτσι το παιχνίδι τελείωσε με μια ισορροπία 29 30 παρεμβάσεις κατά πυραύλους και κάνει πρεμιέρα το μηδέν, θα πρέπει να περιμένει.

Οι νικητές επίθεση λείπει Michael ΡγοΙϊκ (19:29, +/- 0, 2 βολές). “Παίρνουμε δύο σημεία, αυτό είναι το κύριο πράγμα. Ένας καθαρός λογαριασμός μπορεί να έρθει σε έναν άλλο αγώνα ή μετά από δέκα ή είκοσι ξεκινά. Δεν έχει σημασία. Τα σημεία του πίνακα είναι το πιο σημαντικό «, είπε ο Rittich, ο οποίος στο τελευταίο τρίτο σε τρεις περιπτώσεις, με τη βοήθεια και παρατήρηση ράβδων παίκτες Senatos.

Κάλγκαρι, που αγωνίζονται να στραφούν σε προοδευτικές θέσεις πίνακα Western Conference παραμένει παρά τη νίκη της δεύτερης ομάδας στο πλαίσιο γραμμή.Έδωσε 78 πόντους, αλλά αντισταθμίζεται πλησιέστερο ανταγωνιστή της από το Κολοράντο και ως εκ τούτου wild card για την τελευταία θέση που πληροί τις προϋποθέσεις – Λος Άντζελες (79 βαθμοί) -. Έχει μόνο η πλησιέστερη απόσταση ενός σημείου

Η στενή αγαπημένο κερδίζει έληξε την καταπολέμηση της Παρασκευής Columbus με Detroit . Η τοπική ομάδα εξασφάλισε μια θέση άγριας κάρτας στο τραπέζι της ανατολικής διάσκεψης με αποτέλεσμα 3: 2. Η βασική φάση του αγώνα ήταν η δεύτερη, με δύο παραγωγούς Seth Jones με δύο γκολ που έδωσαν το στόχο τους.

Η Τσεχική επιθετικός Λούκας Sedlak μετά την άφιξη των μεταφορών Thomas Vanek πριν από τη λήξη της προθεσμίας και μετέπειτα κινήσεις στη σύνθεση των επιθέσεων μειώθηκε από το συγκρότημα και παρακολούθησε το παιχνίδι και πάλι, μόνο ως υποκατάστατο που δεν παίζει.Η καλύτερη εποχή ακριβώς dohrávajících Red Wings αντίστροφα χάσετε Martin Frk (10:10, -1, 3 βολές).

Χόκεϊ Dallas πήρε ένα παιχνίδι εντός έδρας με Anaheim ήδη με την επουλωμένη Radka Faksa και επίσης επιβεβαιώνοντας ότι το δεύτερο κέντρο της Τσεχίας Martin Hanzal δεν θα ολοκληρωθεί αυτή τη σεζόν. Το φετινό έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου, για διάφορους λόγους, ο μαροδίλλος είχε τερματιστεί πρόωρα λόγω της αναγκαστικής χειρουργικής επέμβασης. Ανάρρωση εύσωμος προς τα εμπρός, ο οποίος πριν από την εποχή που υπεγράφη με τη σύμβαση Stars τριών ετών, θα χρειαστεί έξι με επτά μήνες επηρεάζοντας έτσι την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Από μάχιμες μονάδες κινείται στη μεταφορά ράγες Western Conference αναδείχτηκε νικητής Ντάλας.Και τα δύο σημεία έχουν παραμείνει στο American Airlines Center μετά το κλείσιμο σκορ 2: 1 μετά το άνοιγμα ΤΓβί Πάπιες κυβερνήτης Ryan Getzlaf 18 λεπτά στο τρίτο παιχνίδι εξουσίας περίοδο στα παιχνίδια διαγράφονται Devin Shore και Jamie Benn. Τσεχία εκπροσώπους στον πάγο, εγχώρια Ράντεκ Φαξ (18:27, -1) και να επισκεφθείτε πολτός Andrew (15:16, +/- 0, 2 βλήμα) που δίνεται ως RSS

Αποτελέσματα: