Επέστρεψε στο σετ, τελείωσε τα χάλια. Ο Olomoucký Ostřížek έχει ήδη ιδέες

Η ασπίδα κάνει το πίσω τόξο. Και ξαφνικά οδηγούν με Knotka μόνο στον τερματοφύλακα Kashika. Είναι δευτερόλεπτα, ο επικεφαλής του τράβηξε κέντρο θα αναβοσβήνει που σκόραρε τελευταία στη βάση της extraliga τελευταία 26 Οκτωβρίου. Ότι δεν έχει καμία μορφή. Ότι τα πρώτα δύο παιχνίδια του πλέι οφ του playoff δεν ήταν καν στην κατάταξη. “Ήξερα ότι ο Ιππότης ήταν πίσω μου, αλλά επειδή δεν κάνω καλές ιδέες τώρα, έτσι αποφάσισα να τελειώσω.” Επιλέγει ένα βρόχο φρενίτιδας. Αλλά ο δίσκος άλμα τακτοποιημένα. Ο Pashik βρίσκεται στη γραμμή ως χιονάνθρωπος. Δεν κάνει επιπλέον κίνηση.

Υπολογίζει την πιθανότητα ότι η Ασπίδα θα εξακολουθήσει να καταγράφει.Δεν υπήρξε τρόπος.

Το σφάλμα έχασε το βλήμα, αλλά έπεσε ανάμεσα στα σκυροδέματα του Kašík και το πούλκο έσκυψε πίσω από τη γραμμή. “Ήθελα να πάω στο φεστιβάλ και να πυροβολήσω στο θερμόμετρο, αλλά δεν λειτούργησε, ο Kasha έμεινε, αναπήδησε από το τσιμέντο του στα πόδια μου. Haluz ως χοίρος. ”

Ο Shrike δεν γνωρίζει καν πώς να γιορτάσει: Είναι πραγματικά ένα γκολ;

Είναι σημαντικό! Τέλος, είχε έναν τυχερό 27χρονο που είχε την τύχη να περάσει το τόξο. Πόσα έχετε την ευκαιρία να τα αφήσετε; Το έκανε, αλλά τίποτα. Όταν έφυγε από τη συσκευή. Διακόπηκε χθες.

“Ήταν πιο ενθαρρυντικό για μένα. Έκανα τα πάντα για να πιάσω τις τσέπες και να μην αφήσω κανέναν στο σετ “, δήλωσε ο Olomouc ισοφάρισε στο 1: 1 με 32 λεπτά. Τη στιγμή που μόλις γεμίσει το παχνί.Είναι αλήθεια ότι σε δύο περιπτώσεις η Pešina και ο Hradil έχουν χαθεί. Σε έξι έπαιξε και Ostřížek υπερασπίστηκε μόνο τερματοφύλακας Konrad, ο οποίος Fryšara μείωσε στο γάντι.

Αλλά χάρη Ζλιν ανικανότητα στους Ostřížek γιόρτασε την πέμπτη γκολ παιχνίδι εξουσίας στη σεζόν. Οι επισκέπτες κλώτσησε.

Κατά την έναρξη της τρίτης περιόδου με πονηριά Olomouc προπονητή Venera διστάσετε να το στείλετε στην τέταρτη δύναμη επίθεσης-play. Ο jergl περάσει την πύλη Herman, ο οποίος επαναφόρτωση Miroslav Holec. Έκαψαν τους καρπούς του με υπέροχη θέα στο κοιτώνα. «Παίξαμε μαζί το παιχνίδι εξουσίας στην κανονική περίοδο, είχαμε πίεση, αλλά δεν ήταν σε θέση να χτυπήσει το στάβλο.Τώρα κοίταξα, ο τερματοφύλακας πήγε κάτω, οπότε έριξα blocker για και όχι στο γάντι, όπως συνήθιζα να, «χαμογέλασε Holec.

Καλή υπεράσπιση κοκόρια με επικεφαλής τον Κόνραντ ήδη σφιχτό θυσία να οδηγήσει υπερασπίστηκε. «Αποφασίστηκε ότι περάσαμε το δεύτερο τρίτο του πλήρους αποκλεισμού, και ήμασταν σε θέση να συγκρίνουν. Στο τρίτο τρίτο το έκλεισα. Παρά την μεγάλη τους πίεση, την φτάσαμε. Είχαν μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά ως εκ θαύματος θα vylehali, «ο ένοιωσε Ostřížek. “Τα αγόρια στο αδύναμο αυτό. Καπέλο μπροστά τους.. Η νίκη είναι η τεράστια αξία ”

Holec γνέφει:” Braňo μας κατέχει και ηλιόλουστες ημέρες παίξαμε shorthanded «

Οι κριοί δεν έχουν ασκηθεί σε ένα προκριματικό γύρο ή ένα παιχνίδι εξουσίας

.. «στην ομάδα αγώνες όπου πέφτει τόσο λίγα γκολ, είναι μοιραίο,» ύποπτο Ζλιν προπονητής Robert Svoboda.

«το αποτέλεσμα αποφασίστηκε κατά τη δεύτερη περίοδο, όπου η Ζλιν δεν γυρίσει παιχνίδι εξουσίας τρεις παρα πέντε με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε και στο παρελθόν αγώνα. Βρισκόμαστε τώρα σε μειονεκτική θέση 1: 1. Ήταν προφανές ότι αυτή η στιγμή του σπιτιού είχε πάει μακριά. Μια παρόμοια κατάσταση κλονίζει πάντα την ομάδα “, δήλωσε ο Βενέρ. “Η νίκη είναι εξοργισμένη. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλων τερματοφύλακες όταν πολλά γκολ δεν πήγαν μακριά. Ούτε πρέπει να είναι διαφορετικός σε οποιονδήποτε αγώνα. Ο Conrad δεν σκόραρε για ένα γκολ.Τώρα έχει να κερδίσει μεγάλη αξία «

Αν και Olomoučtí χάνει για τρίτη φορά, κέρδισαν 2:. 1 και η ίδια κατάσταση είναι επίσης στη σειρά. Μπορούν ήδη να φτάσουν στους προημιτελικούς της Zlín σήμερα. Αν οι κριοί συγκρίνετε αποφασιστική μονομαχία θα παίξει τη Δευτέρα στο Μάντσεστερ.

«Αυτό είναι ό, τι θέλαμε, αλλά δεν πρέπει να παίζουν πολύ αδυναμία τρομερά παίρνει δύναμη», λέει ο Konrad.

«Έχουμε “Ο πρώτος αγώνας ήταν ένας αγώνας, ο δεύτερος ήταν ένας αγώνας και πάλι.” Περιμένω για έναν αγώνα », λέει ο Holec, έτοιμος για οτιδήποτε.