Ο Satoran δεν παίζει σίγουρα. Ο Durant εξαλείφθηκε για πέμπτη φορά στη σεζόν

Ο Τσέχος παίκτης θα μπορούσε να περάσει σχεδόν 35 λεπτά στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας 11 πόντους, έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Στο δικαστήριο Μικρή Caesars Arena ήταν το τρίτο πιο πολυσύχναστο παίκτης στην ομάδα του.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με Detroit Οι επισκέπτες έσπασε στο τρίτο μέρος, το οποίο αποφάνθηκε 32:17. Στο τέταρτο μέρος, οι οδηγοί πλησίασαν, η παράδοση του Satoran ήταν πέντε λεπτά πριν από το τέλος μιας τετράωρης απόστασης.

Πίστονς, όμως, απάντησε ΤΓβί Ρέτζι Μπούλοκ και Ρέτζι Τζάκσον

Ένα παρέμεινε δύο λεπτά πριν το τέλος, όταν η Τσεχική εθνική ομάδα διπλό έξι μειώθηκε σε 92 100 -. Αλλά ήταν τα τελευταία σημεία του συνόλου σε αγώνα.Ουάσιγκτον έχασε στο Ντιτρόιτ για πρώτη φορά στη σεζόν.

Ο καλύτερος σκόρερ ήταν ο Bradley Beal οι Μάγοι με 15 πόντους, αλλά έχασε την μπάλα έξι φορές. Έλειψε μέρος της πληγής αλλά επέστρεψε στο τέλος. Στο τρίτο μέρος του αγώνα ο Otto Porter Jr. (Επτά πόντους), όταν pochroumal αστράγαλο.

Kelly Oubre Jr. συμμετείχαν 14 πόντους Markieff Morris 11 πόντους, έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα μπλοκ κατάφερε Marcin Gortat διπλό διπλό από 10 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Η Ουάσιγκτον παραμένει έκτη στον Πίνακα Ανατολικής Διάσκεψης. Ντιτρόιτ ένατη να το χάσει έξι νίκες πριν από το τέλος του τμήματος βάσης για να παίξει επτά παιχνίδια που απομένουν.

«Δεν είναι ευχάριστο, αλλά πρέπει να το βάλετε πίσω και να κερδίσει περισσότερους αγώνες», είπε μετά το 34.ήττα σε vintage Beal, ο οποίος μετά από μια σύγκρουση με τον Henry Ellensonem αποσύρθηκε στο τέλος του τρίτου τμήματος του στα αποδυτήρια, αλλά στην τέταρτη το βήμα πίσω.

Ο τραυματισμός του αστραγάλου του Porter φαίνεται πιο περίπλοκος. «Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι πιο αδύναμη διάστρεμμα, το οποίο δεν θα ήταν τόσο κακό,» είπε στους δημοσιογράφους ο προπονητής Μπρουκς. “Τις επόμενες ημέρες θα δείξω πόσο σοβαρή είναι. Τότε θα δει ». Η Ουάσινγκτον ήταν και πάλι ταραγμένη και πάλι στην επίθεση. “Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τη σφαίρα στο πλαίσιο, ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο που επιτέθηκε άσχημα.Όταν δεν πέσει, θα πρέπει να προσπαθήσει να συλλέξει τα σημεία διαφορετικά πρέπει να είναι επιθετική και να φτάσουμε στην γραμμή των βολών, αλλά ακόμη και αυτό δεν θα μπορούσε, «δήλωσε ο Brooks.

Ουάσινγκτον θα έχει ένα αρκετά δύσκολο να μετακινηθούν σε Τα Pistons οδήγησαν στην πέμπτη νίκη των τελευταίων έξι αγώνων Andre Drummond με 24 πόντους και 23 ριμπάουντ (είναι το 20ο του διπλό διπλό διπλό στην καριέρα του). Anthony Tolliver και Ρέτζι Μπούλοκ κατάφερε 14 πόντους, Ρέτζι Τζάκσον 13 πόντους και οκτώ ασίστ.Blake Griffin δεν ξεκίνησε λόγω ενός προβλήματος με τον αστράγαλό του.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στα τέλη του Zekemu Upshaw, ο οποίος ήταν ένας αγρότης σε όλη την Ντιτρόιτ, Grand Rapids. Η πτέρυγα είκοσι έξι ετών πέθανε τη Δευτέρα μετά από μια κατάρρευση στο γήπεδο. Πίστονς τον κατά Ουάσιγκτον συμβολικά εγγραφεί στο ρόστερ.

Αλλά Durantův επιστροφή μετά το σπάσιμο πλευρών δεν κράτησε πολύ, μετά από 10 nastřílených πόντους και έπαιξε 17 λεπτά, είχε αποκλειστεί. Το δεύτερο τρίμηνο διεκδικεί τον διαιτητή. Αυτή η εποχή είναι η πέμπτη πρόωρο τέλος του, μετά την απόφαση της διαιτησίας, ο λογαριασμός έχει 14 τεχνικά σφάλματα.

τέλος εξόδου Durantův του μισού ήρθε κατά τη διάρκεια της τέντωμα, η οποία ανέλαβε τα επισκέπτονται Bucks 11 0.Στο δεύτερο μισό, κοιτούσαν μπροστά.

Τοξότης αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Αβραάμ φύτεψε καλάθια Warriors 32 πόντους. Khris Middleton βοήθησε 23 πόντους, ο Eric Bledsoe 20 πόντους και Τζαμπάρι Πάρκερ 14 πόντους και επτά ριμπάουντ. Μιλγουόκι κατέχει την όγδοη στην Ανατολική Περιφέρεια, την τελευταία εξέλιξη στη θέση του πλέι-οφ.

Κατά τη διάρκεια κακές στιγμές για τους πολεμιστές έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός Curry υπο Quinn Cook. Την Πέμπτη βελτίωσε και πάλι το προσωπικό του ρεκόρ σε 30 βαθμούς.Ο JaVale McGee και ο Patrick McCaw κατάφεραν 12 πόντους, ο Draymond Green επέστρεψε στις πληγές και την ασθένεια με 11 πόντους και έξι ασίστ.

Οι τραυματισμοί LaMarcus Aldridge του αγώνα με την Ουάσιγκτον δεν είναι σοβαρή, συγκροτημάτων άξονα επέστρεψε στην Τότεναμ για την επιτυχία και συνέβαλε 25 πόντους συν 11 ριμπάουντ, Patty Mills φρόντισε 14 πόντους.

Bojanův ομώνυμο Bogdan Μπογκντάνοβιτς νικήθηκε Kings σκόρερ με 21 πόντους, Buddy Hield εγγράφονται 20 πόντους και Willie Cauley-Stein 19 πόντους και επτά ριμπάουντ.

Το Σακραμέντο, την Πέμπτη πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κηδεία Stephon Clark και στους δρόμους υπήρχαν περαιτέρω κινητοποιήσεις, για να ταιριάζει με το ΝΒΑ, αλλά αυτή τη φορά δεν αντανακλάται.Και επειδή η ηγεσία Kings προσχώρησαν στην ασφάλεια της βραδιάς μπάσκετ πρωτοφανή

Πριν από την playoff τη βοήθειά σας για i Μαϊάμι , η οποία κέρδισε μια αναμενόμενη νίκη στην Chicago 103.: 92. Ο Josh Richardson σημείωσε 22 πόντους για την πέμπτη του επιτυχία στα τελευταία επτά παιχνίδια. Ο Γκόραν Ντράγκιτς σκόραρε 17 πόντους, Justis Winslow 13 πόντους και εννέα ριμπάουντ.

Ο David Nwaba ήταν μια έκπληξη πρώτος σκόρερ με 15 πόντους Μπουλς, ο Νώε Vonleh φρόντισε 14 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Μπόμπι Πόρτς σημείωσε 13 πόντους και χαρακτήρισε την καριέρα του ως μέγιστο 16 ριμπάουντ. Το Justin Holiday είναι επίσης 13 πόντοι.

Για τον Robin Lopez, το παιχνίδι τελείωσε πρόωρα μετά από 13 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο τεχνικά λάθη.Με την τελευταία στατιστικά στοιχεία της ήταν ένας έμπειρος άξονα Σικάγο με τον Κουβανό αίμα, πολύ δυστυχισμένος και έδειξε δραματική έξοδο στο καμαρίνι. Κατά την αναχώρηση μαινόταν δεύτερη φορά στη σεζόν

Ντιτρόιτ – Ουάσινγκτον 103:. 92 (επισκεπτών Satoranský 11 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ) Αρχική Μαϊάμι – Σικάγο 103: 92 Αρχική Γκόλντεν Στέιτ – Μιλγουόκι 107: 116 Αρχική Σακραμέντο – Ιντιάνα 103: 106 Αρχική Σαν Αντόνιο – Οκλαχόμα Σίτι 103: 99