Οι τσέχοι αθλητές δεν έλαβαν οικονομικά βραβεία για τα ολυμπιακά μετάλλια

Η καθυστέρηση σχετίζεται με το γεγονός ότι η αμοιβή που καταβάλλεται απευθείας στο υπουργείο, για πρώτη φορά, αντί της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τσεχίας (ΕΕΛ). Θα πρέπει να οφείλεται σε εγκρίνει τη νέα κυβέρνηση και να επεξεργάζονται τώρα τα τελευταία σχόλια. «Αναμένουμε ότι τα οφέλη θα μπορούσε να πληρώσει κάποια Ολυμπιονίκες τον Ιούλιο. επιτυχημένη αθλητές μας εκτιμούν πάρα πολύ και συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά έχουμε την κατάσταση λυθεί μια για πάντα τελειώσει τη νομοθεσία, «δήλωσε ο υπουργός PLAGA.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι τα επιδόματα που έχουν ήδη καταβληθεί Τσεχική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στο παρελθόν ζήτησε χρήματα για να πληρώσει στο πλαίσιο των κρατικών επιδοτήσεων, από την οποία πληρώνεται.Φέτος το Υπουργείο Παιδείας έλαβε επιχορήγηση ύψους λιγότερο από ό, τι ζήτησε.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το υπουργείο ΕΕΛ αποφάσισε να μην πληρώσει τα μπόνους, και πήρε θέση. «Με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ολυμπιακές ανταμοιβές καταβάλλονται από κρατική επιχορήγηση, επειδή η Ολυμπιακή Επιτροπή πάντα την έχει δει ως την αμοιβή των επιτυχημένων αθλητών. Επομένως, θα ήταν λογικό να τους πληρώσετε με δικά τους μέσα.Αρνούμαι να έχουμε μια επιτυχημένη αθλήτρια ή ανταμοιβές ΕΕΛ τους πήραν όμηρο σε μια κατάσταση όπου είναι δυσαρεστημένοι με το ύψος των κρατικών επιδοτήσεων, έτσι από τώρα θα καταβάλει αποζημίωση άμεσα με την κατάσταση «, δήλωσε ο PLAGA.

Η Τσεχική Ολυμπιακή Επιτροπή ισχυρίζεται ότι η ιδέα της καταβολής των ανταμοιβών του κράτους προέρχεται απευθείας από το Υπουργείο Παιδείας. «Κατανομή των μπόνους συνολικού ύψους 9.475.000 κορώνες απευθείας από το κράτος σημαίνει WTP για μείωση του διοικητικού απαιτήσεις», δήλωσε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στη δήλωσή της.

Το ποσό της αμοιβής της Ολυμπιακής Επιτροπής υποστήριξε με το Υπουργείο.Το τρέχον πρόγραμμα επιχορηγήσεων για τη στήριξη της εκπροσώπησης εκδόθηκε από το υπουργείο τον περασμένο Δεκέμβριο. “Οι κανόνες που ισχύουν για 25 χρόνια έχουν αλλάξει δύο μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, πρόσθεσε. Για τον χρυσό, οι εκπρόσωποι θα λάβουν 1,75 εκατομμύρια κορώνες, ασήμι για 875.000 κορώνες και χάλκινο 525.000 CZK. Πρέπει να δοθούν περισσότερα χρήματα στις ομάδες εφαρμογής τους. Οι Τσέχοι κέρδισαν επτά μετάλλια στην Κορέα. Ο πιο επιτυχημένος ήταν ο δύο φορές ολυμπιονίκης Ester Ledecká, ο οποίος αναμένει 3,5 εκατομμύρια κορώνες. Άλλα 1,2 εκατομμύρια δολάρια θα πιστωθούν από την ομάδα υλοποίησής τους. Η ασημένια ανταμοιβή Martina Sáblíková και ο αθλητής Michal Krčmář περιμένουν αργύρια ανταμοιβή.Ολυμπιακοί χάλκινο Biathlete λάβει Vitkova Veronica, Εύα Samková σε snowboardcross και rychlobruslařka Ερμπάνοβα Καρολίνα.