Τσεχική μάχη στη Μαδρίτη. Ο τελικός θα παιχτεί από την Karolina Plíšková και την Kvitova

Η Plicka είχε ένα φαινομενικά δύσκολο έργο μπροστά της. Ο Halep στη Μαδρίτη κυριάρχησε τα τελευταία δύο χρόνια και συνολικά στα γήπεδα έχει φτάσει στο νικηφόρο σερί του για δεκαπέντε παιχνίδια. Τελευταία επεξεργασία στον τρίτο γύρο με δύο μονά Pliskova Kristyna. Αρχική

Karolina Pliskova, η οποία, άλλωστε, στο παρελθόν, Μαδρίτη ποτέ δεν απέτυχε και η μέγιστη ήταν το δεύτερο γύρο, αλλά μια αδελφή θαυμάσια revanšovala. Ενάντια στη Χαλέπ βελτίωσε την αρνητική ισορροπία των αμοιβαίων αγώνων, την οποία έριξε κάτω στο 2: 6. Μέχρι τώρα, η μόνη νίκη της Plíšková έχει φτάσει στο Κύπελλο Fed το 2016, και έχει χάσει πάντα το WTA.

Ο κόσμος έξι κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το παιχνίδι τελείωσε όταν ο αντίπαλος έπαιζε ένα καθαρό παιχνίδι.Halep ήταν μόνο στο μπροστινό μέρος όταν πήρε την πρώτη της υπηρεσία και πήρε το προβάδισμα 2: 0. Pliskova αλλά γρήγορα ισοπέδωσε, για να φέρει το υπόλοιπο του αγώνα δεν δίστασε και στερήθηκε της ρουμανικής υπηρεσίας antukářku τρεις φορές. Αυτό έγινε σε 69 λεπτά.

τουρνουά Triumph Στουτγκάρδη Pliskova παρατείνει τα κέρδη του στο καλώδιο εννέα αγώνες.

Η ρουμάνα τενίστρια παραμένει, παρά την ήττα τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή της λίστας, των οποίων άξιζε Nizozemka Κική Bertens στον 3ο γύρο νίκη επί της Caroline Wozniacki Danko.Σήμερα πρόσθεσε Bertensová άλλη μια νίκη επί της πρώην νούμερο ένα του κόσμου, όταν γύρισε το ματς με τους Ρώσους Μαρία Σαράποβα και κέρδισε 4: 6, 6: 2, 6: 3

Kvitova, νικητής του τουρνουά στη Μαδρίτη από το 2011 και το 2015 έπαιξε για πρώτη φορά με τον Kasatkin για είκοσι χρόνια και είχε τον έλεγχο. Κάτω από 5: 3, το πρώτο σετ δεν παραιτήθηκε, αλλά στη συνέχεια πήρε ένα παιχνίδι επτά παιχνιδιών στη σειρά. Έχει σημειώσει 26 νικηφόρες κτυπήσεις, μόνο έξι από αυτές, και κέρδισε σε μια ώρα και πέντε λεπτά.

Andrea Hlaváčková και Barbora Strycova προχώρησαν στους ημιτελικούς. Το δεύτερο σπαρμένο ζεύγος νικηθεί Chan Jung Tchajwanku Zan μια αμερικανική Bethanie Mattek-Sands 6: 4, 1: 6, 10: 6ηΗ συμμετοχή στον τελικό των παικτών του τένις Τσεχίας θα ανταγωνιστεί με την ουγγρική TIMEA Μπάμπος μια Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς, οι φετινοί νικητές του Australian Open.

Η έκπληξη στο απλό των ανδρών φρόντισε Σέρβος Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος νίκησε Αργεντινής Juan Martin del Potro και σκόραρε πρώτη νίκη επί έναν παίκτη στο Top 10. World αριθμό έξι παίκτη αναρριχήθηκε 95 κατάταξης ATP ορίζει 6: 3, 4: 6 και 7: 6 Λάγιοβιτς θα παίξει στα προημιτελικά για πρώτη φορά το Masters και ο αντίπαλός του θα είναι Νότιας Αφρικής Κέβιν Άντερσον. Όγδοη παίκτης στον κόσμο έχει ένα τουρνουά Masters στο προημιτελικό αγώνες κακή ισορροπία 0:10.