Πρέπει να είμαι ακόμα πιο δύσκολος, ξέρει Kaňkovská, ένα μεγάλο ταλέντο ποδηλασίας

Η ημέρα Sarah σκέφτηκε Kaňkovská σε ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα από ένα γύρο. Ειδικά για το σχολείο, για την εκπαίδευση και για την αποφοίτηση, προσπαθούσε να τελειώσει. Αλλά αυτό Παρασκευή μπορεί να πήγε αρκετά εύγλωττα, στο πνεύμα της μοίρας, ο οποίος διαχειρίζεται ευσυνείδητα ταξίδι ταλαντούχους Τσεχική dráhařky.

δοκιμών Από την αποφοίτησή τους στη Olomouc γυμνάσιο ήρθε στην Prostejov ποδηλατοδρόμιο, όπου κατείχε το Grand Prix της Τσεχίας Ομοσπονδία Ποδηλασίας. «Ήμουν παραιτήθηκε από το γεγονός ότι έχω μόνο να παρακολουθούν τους, αλλά μόλις είδα το λεωφορείο, απλά αναφέρθηκε σε μένα,“Έχετε πέντε λεπτά για να ξεκινήσει, να πάει γρήγορα převlíct”«, είπε, γελώντας Sarah Kaňkovská.

Τι συνέβη;Στο σπριντ τελικά τερμάτισε τέταρτος όταν στο χάλκινο αγώνα έχασε μόνο την κανάτα με Polska Urszula Lošová. «Είμαι χαρούμενος, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν λίγο καλύτερα. Τουλάχιστον το κιβώτιο αν ήταν “, λυπήθηκε.

Η διάθεση ήταν λίγο καλύτερη από μια μέρα αργότερα στην τρίτη θέση στην κουϊρίνη. Επωφελήθηκε από το γεγονός ότι το απροσδιόριστο velodrom Prostějov γνωρίζει τέλεια, επειδή εδώ, με το δίδυμο Emma, ​​έμαθαν να ταξιδεύουν. Κάθε χιλιάδες από τις τριακόσιες αυλές του λεπτότερου σκυροδέματος πέρασαν χίλιες φορές. Από εδώ, σε ηλικία δεκατεσσάρων, πήρε επίσης ένα ελικόπτερο με σπασμένο κρανίο στο νοσοκομείο.

Αλλά ήταν απλώς μια δοκιμασία του μελλοντικού πρωταθλητή. Οι αδυναμίες θα είναι αδύναμες και μια τόσο δυνατή εμπειρία θα προσθέσει ακόμη περισσότερα.Τέσσερα χρόνια αργότερα έγινε ο κατώτερος πρωταθλητής τόσο της Ευρώπης όσο και του κόσμου στην κουϊρίνη μέσα σε οκτώ ημέρες.

Έχασε; Άλλο ένα κίνητρο

Μια νέα πρόκληση ήταν επίσης επιτυχημένη – για να είναι επιτυχής στους ενήλικες. Πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπόκειται σε αντιπαλότητα οπουδήποτε πηγαίνει. “Αυτό δεν μπορεί να με κατηγορήσει, αντίθετα, είναι μόνο ένα άλλο κίνητρο για μένα”, είπε πριν από ένα χρόνο. Αυτή τη χρονιά εισήλθε δύο φορές στο τελικό έκτο σε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μια μεγάλη υπόσχεση στην ηλικία των δεκαεννέα. “Όμως τα παλιά κορίτσια είναι ακόμα περισσότερα και κάποια νεότερα”, λέει.

Συγκρίνοντας με το καλύτερο παίρνει με μεγάλη σοβαρότητα. “Από την άποψή μου, δεν ήμουν λάθος γι ‘αυτό, αλλά μου λείπει η εμπειρία μου.Δύο φορές την έκτη θέση είναι όμορφη, αλλά έχω πολλά να βελτιώσει και λίγο για να αποκτήσουν δύναμη, «συνειδητοποιεί Kaňkovská. “Θέλω να φτάσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την Sprint. Πίστας είναι για μένα πιο σημαντικό και τον αγαπώ ακόμα καλύτερα, αλλά είναι σημαντικό για μένα να στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε καλά στο σπριντ. «

Με αισιοδοξία βλέποντας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο στο τέλος του Φεβρουαρίου, που φιλοξενείται από την ολλανδική Apeldoorn, αλλά το τελευταίο η συγκέντρωση που πέρασε από τους άρρωστους στο κρεβάτι και μπορούσε να ξεχάσει το διεισδυτικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να καταπιεί την 17η θέση.

“Αναμένω περισσότερο, αλλά ήταν το πρώτο μου μεγάλο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήξερα πώς τα καλύτερα κορίτσια συμπεριφέρονται αρκετά διαφορετικά από άλλους αγώνες όπου μετράμε ήδη.Είναι πιο σκληρή, είναι περισσότεροι αγκώνες, είναι πιο σπασμωδικές. Ήταν και πάλι μια νέα εμπειρία, “εκτιμά Střížov κατάγεται από το χωριό κοντά στο Olomouc

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω κάτι να πάει

Στην κουϊρίνη, απλά δεν θέλουν να κερδίσουν. Για motovodičem παίρνει επιταχύνει έξι δρομείς, και όταν αρχίζει να παλέψει για τη θέση, αποφάσισε αγκώνες και θάρρος. “Δεν έχω πρόβλημα, αλλά πρέπει να είμαι ακόμα πιο δύσκολος. Δεν μπορώ να υποχωρήσει, όταν αντίπαλος Rams μου εκεί, αλλά μερικές φορές μου ασφαλίσει «, συνειδητοποιεί Kaňkovská.

Στην κατάταξη της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) σε πίστας της είναι ένα δέκατο έκτο θέση.Αρκετά υψηλή για να μπορέσει να σκεφτεί ρεαλιστικά τους κοντινότερους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. “Θα κάνω τα πάντα για να φτάσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι πολύ παρακινημένος. Αλλά για να φτάσετε εκεί και να πάρετε κάποιο αποτέλεσμα, θα ήταν ακόμα καλύτερο “, λέει ανοιχτά ο Dukly Brno.

Ο κύκλος προεπιλογής μόλις αρχίζει και θα διαρκέσει για δύο χρόνια. “Το κλειδί είναι τόσο περίπλοκο που δεν το θυμάμαι καν. Τα λεωφορεία θα μας παρακολουθήσουν. Αλλά είναι απλό – δύο χρόνια πρέπει να κάνω το καλύτερο του Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πρωταθλήματος και μερικά παγκόσμια κύπελλα και τότε θα είναι καλό.Γνωριμία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκεί σε αυτό, αλλά ο κύριος στόχος μου αποδείξει, «ξεχνάει να τονίσει ότι μόνο με τη συμμετοχή δεν θα είναι ικανοποιημένοι

Οι Ρίζες πίστας

Ξεκινώντας στο Τόκιο για dráhaře πίστας έχει τη γοητεία της, μόνο στην Ιαπωνία, επειδή αυτή η πειθαρχία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο γεννήθηκε. Επιπλέον, τρέχει υπάρχει μια μοναδική σειρά αγώνων, που πέρυσι έκανε το καλύτερο δολάρια Τσεχίας Tomas. Kaňkovská θα ήθελα να τον μιμηθούν.

«Τα κορίτσια έχουν μια παρόμοια σειρά, αλλά είναι μικρότερη, παίρνει δυόμισι μήνες, ενώ υπάρχουν μικρότερα οφέλη. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο, να γνωρίσουν έναν άλλο πολιτισμό, τους ανθρώπους, να βελτιώσουν τα αγγλικά και θα ήταν ένα καλό σχολείο και τη ζωή.Είμαι πολύ ελκυσμένος σε αυτό, αλλά για να φτάσω εκεί, πρέπει να επιδείξει στους κορυφαίους αγώνες. Πάρτε τον διευθυντή της επίδειξης με αγωνιστικό στυλ και με κούριερ “, συνειδητοποιεί.