Χιούστον απονεμήθηκε το χρυσό κράτος debakl, τελικά κατάδυση Durant

Η μονάδα Τέξας τη Δευτέρα επέτρεψε στους πελάτες από την Καλιφόρνια εξέτασε μετά την πρώτη Τελικούς Δυτική Περιφέρεια ασταμάτητη. Μετά τη δεύτερη φαίνεται μόνο ο Kevin Durant. Ψηλόλιγνες μετατραπεί σούπερ σταρ 13 από 22 βολές και πήρε 38 βαθμούς. Πολεμιστές, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Επιπλέον, αυτή η Durant είχε μόνο τρία ριμπάουντ, ένα μπλοκ και δεν την κατάλληλη βοήθεια, αλλά πέντε απώλειες. σημεία του ήταν για εσωτερικό πρόβλημα, αν παρέμεινε μόνο για αυτούς – όπως ακριβώς μετά την πρώτη μονομαχία υποστήριξε Χιούστον προπονητή Mike D’Antoni

Αυτό είναι ο James Harden απαιτούνται για την επιτυχία ακραία χρήση.. Εργάζεται μόνο σε λιγότερο από 34 λεπτά, κατά την οποία διαχειρίζεται 27 πόντους και 10 ριμπάουντ.Το παιχνίδι είναι πολύ περισσότερο να πάρει τους συμπαίκτες του και επιβεβαίωσε ότι Χιούστον είναι μια ομάδα σκοπευτές.

Αναπληρωτής Eric Gordon κατάφερε και 27 πόντους όταν χτύπησε έξι τριάρια. PJ Tucker διακρίθηκε με 22 πόντους (στο δρόμο για ένα νέο ατομικό ρεκόρ, στο πλαίσιο ενός πλέι-οφ βοήθησε proměněnými πέντε τρίποντα από έξι δοκιμές) και επτά ριμπάουντ και Trevor Ariza εντάχθηκαν 19 πόντους και έξι ασίστ. Chris Paul συσσωρευμένη 16 πόντους, έξι ασίστ και τρία κερδών.

Σε γενικές γραμμές, το Χιούστον λείανση με ποσοστό επιτυχίας 51 τοις εκατό και σκόραρε 16 τριάδες, επτά περισσότερες από τον αντίπαλο. Οι επισκέπτες επιτρέπεται μόνο επτά βαθμούς από αντεπίθεση.

Σε μια ενέδρα, τότε οι Ρόκετς παραμένουν ελβετική pivotman Clint Capela.Έστρεψε το χρυσό κράτος σε έναν πραγματικό αμυντικό, μόνο τρία βέλη στην επίθεση, σημείωσαν πέντε πόντους και 10 ριμπάουντ.

«Έτσι, με ένα τέτοιο παιχνίδι που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή,» lebedil αυτή τη στιγμή προπονητής D’Antoni, όταν οι άνδρες του štědřili πρωταθλητές υψηλότερο νοκ-άουτ ήττα στη μάχη για τα τελευταία δύο χρόνια.

Το σπίτι είχε όλο το παιχνίδι υπό έλεγχο, και οι πολεμιστές είχαν αρχίσει μόνο στο μόλυβδο και μόνο τρία σημεία. Σταδιακά κατέκτησαν και τα τέσσερα τρίμηνα και το προβάδισμά τους σε 29 βαθμούς. Παραδοσιακά απεργία Γκόλντεν Στέιτ μετά το διάλειμμα και κατάφερε να αποτρέψει έναν αντίπαλο στο τελευταίο μέρος αυτού έφτασε κάποτε σε μια σειρά από 11 0.

Το τελευταίο μέρος ήταν ήδη στο γήπεδο γνωρίζουν την απογοήτευση των ηττημένων.Για τον Harden, πήρε τεχνικό λάθος με τον Durant, ο Draymond Green, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, μπήκε σε μια τάφρο με τον Trevor Ariza. Για τον προπονητή του Warriors Steve Kerr, ήταν ένα σημάδι να αποσύρει τη βάση του πέντε και να τον αφήσει να ξεκουραστεί στον πάγκο.
Οι πολεμιστές είχαν μόνο δύο διψήφιους σκοπευτές, τον Stephen Curry του Durant με 16 πόντους, αλλά χρειάστηκε 19 λήψεις από το γήπεδο. Ίσως ο καλύτερος τρεις φορές νικητής όλων των εποχών ήταν μόνο μία από τις οκτώ απόπειρες από τη μέση του βράδυ. Και με αυτό, επέκτεινε την ρεκόρ σειρά του πλέι-οφ με έναν πυροβολισμό τριών σημείων στο 81. Συνέβαλε επτά ριμπάουντ και επτά ασίστ. “Έχουμε ένα μάθημα. Μπορείτε να δείτε τη γωνία που θέλετε, αλλά δεν είχε σημασία ποιοι είμαστε στο σκάφος.Μπήκαν και μας χτύπησαν “, παραδέχτηκε ο προπονητής Kerr. «Σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε σκληραίνουν και πολύ πιο έξυπνη,» Harden πρότεινε συνταγή για Ουόριορς. Αρχική

Η τρίτη σειρά μονομαχία παίζεται το βράδυ της Κυριακής έως τη Δευτέρα στο Όκλαντ.

< b> 2. match:
Χιούστον – Χρυσή Πολιτεία 127: 105 (26:21, 64:50, 95:79). 1: 1. >