Πρόεδρος Μαραντόνα; Στη Λευκορωσία θα υπάρξει αναστάτωση, υποψιάζεται ο Lička

Αλλά ο φαινομενικά παράλογος όγκος της ζωής του Μαραντόνα ταιριάζει πολύ καλά. Διακριτικός Αργεντινής είδωλο ευδοκιμεί στις απόψεις και τις ενέργειες, στις οποίες ορισμένοι μπορεί να προβληματίσει κουνάει το κεφάλι του

Ένα τέτοιο θα μπορούσε απλώς να είχε -. Υπέγραψε για τρία χρόνια Μπρεστ. Δεν είναι εκείνη από τη Γαλλία, για την οποία ο τσέχος μέσος Mario Lička πήρε πριν από πέντε χρόνια. Αλλά οι νικητές της Λευκορωσίας Super Cup, η οποία εργάζεται ως βοηθός προπονητή Ličkův αδελφό Marcel.

«Εδώ στην Ελλάδα θα ήταν σάλο διακοπές. Και ακόμη και για μένα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, “Lička υποψιάζεται. “Αλλά μου φαίνεται περίεργο και αναρωτιέμαι τι είναι. Ίσως οι επαφές του ιδιοκτήτη μας που έχει επιχείρηση του Ντουμπάι. ”

Αυτή η έκπτωση έχει νόημα. Στο Ντουμπάι, Al-Fujairah, ο Μαραντόνα πέρασε πέρυσι ως προπονητής.Πριν από τρεις εβδομάδες τελείωσε επειδή δεν μπορούσε να φτάσει στο στόχο και να μετακινηθεί από το δεύτερο πρωτάθλημα στο πρώτο. Ένα άλλο κεφάλαιο της μέχρι τώρα αποτυχημένης καριέρας του προπονητή έφτασε στο τέλος του και τώρα είναι η πρώτη φορά που είναι αρχηγός του συλλόγου. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα που περιμένει την προ-ένωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος; Οι μεγάλες αλλαγές είναι πιθανές. Ο Ντιέγκο θα συμμετάσχει στη στρατηγική ανάπτυξη του συλλόγου και θα επιβλέπει όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημίας νεολαίας », δήλωσε η Brest την Τρίτη στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν υπήρχε καμία εξουσία για τον Μαραντόνα να είναι επικεφαλής του τσέχικου προπονητή: ο Radoslav Látal ετοιμάζει την ομάδα την περασμένη εβδομάδα. Αλλά στο σύλλογο κατέληξε απροσδόκητα και ο Μαραντόν είναι τόσο κοντά που βλέπει τον Licek, ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη από την ηγεσία και πρόκειται να είναι νέος προπονητής. “Μερικά συναισθήματα μπερδεύονται μέσα μου.Ο Ράντεκ εκπλήρωσε τους στόχους που του δόθηκαν, αλλά έπρεπε να καταλήξει στη λέσχη, “λυπάται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ostrava ή της Σλάβιας. “Ποιος δεν θέλει να συναντήσει τον Μαραντόνα; Αλλά είναι μια έκπληξη για μένα. Ξέρω όλα για τις εφημερίδες και δεν έχω ιδέα τι είναι ο ρόλος του. “Ο ίδιος ο Μάρανν το το γνωρίζει; Ποτέ δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Η καριέρα του παίκτη έχει συγκεντρώσει στιγμές μεγαλοφυίας καθώς και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, στον οποίο η Αργεντινή σχεδόν έφτασε το 1986.

Η Νάπολη, η οποία βοήθησε τον πρώτο ιταλικό τίτλο στην ιστορία, εξακολουθεί να είναι ο Θεός. Πράγματι, οπουδήποτε εμφανίζονται, ο αφανισμός και μερικές φορές ο φανατικός ενθουσιασμός των οπαδών αφυπνίζονται. Αλλά δεν αντιστάθηκε επίσης στα ναρκωτικά, εμπλέκεται σε σκάνδαλα, έδωσε στους Άγγλους το διάσημο στόχο του “Χεριού του Θεού”.Η ζωή του είναι γεμάτη από τρελό στιγμές.

Σε ό, τι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 υποκλοπών από δημοσιογράφους, ψήσιμο σε αυτούς από ένα όπλο.

Καθώς ο προπονητής της Αργεντινής εθνική ομάδα, με την οποία πριν από οκτώ χρόνια αντίο πανωλεθρία 0: 4 στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους Γερμανούς προκάλεσε την προσοχή σχεδόν συνεχώς: όπως όταν έφτασε να ανακοινώσει το διορισμό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έτρεξε μακριά παρευρισκομένων πόδι κάμεραμαν και εξακολουθεί να έχει βρώμικο καταραμένοι

Μετά από μια καριέρα του να πάρει το λίπος και να. το έσβησε, αφήνοντας το στομάχι να σφίξει.Και όταν Βραζιλίας αντίπαλο Πελέ επέκρινε την κακή πρότυπο για τη νεολαία, που τον περιέγραψε ως ομοφυλόφιλος.

Στο ρόλο μη-παίκτης δεν εξυπηρετείται αξιόπιστα, περισσότερο σαν πόλο έλξης για τα μέσα ενημέρωσης που διασκεδάζουν δηκτικός παρατηρήσεις και σαρωτικές κινήσεις.

Ακόμη και σε Brest με Μαραντόνα σίγουρα δεν είναι βαρετό. Και ποια αποτελέσματα;