Kulhavý: Δεν βρήκα μια θέση για να εντοπίσω όταν επισκέφτηκα

Ο Kulhavý, τριάντα οκτώ ετών, είχε μια κακή τύχη στο SP για δεύτερη φορά σε μια διασταύρωση στη Γερμανία για να τον σταματήσει με ένα πρόβλημα αλυσίδας.

“Δεν ξέρω ποιο είναι, είμαι απογοητευμένος”, κατέρρευσε στο κεφάλι του Kaufman με δυσπιστία. “Δεν βρήκα ένα σημείο όπου θα μπορούσα να χτυπήσω την πίστα. Αλλά καθώς ωθεί έξω, κανείς δεν ακολουθεί το ίχνος που θέλει. Είναι μια εμπειρία που πρέπει να γνωρίζετε το κομμάτι σε όλο το πλάτος. Πώς ο αγκώνα και η melee είναι πολλές πτώσεις. Είναι πραγματικά επικίνδυνο “, δήλωσε ο Kulhavy, παραδέχτηκε όμως ότι τα συναισθήματα της φυλής δεν ήταν ιδανικά ακόμα και πριν από το ελάττωμα. “Έχω περάσει τουλάχιστον είκοσι λεπτά, αλλά δεν έχω ενοχλήσει. Προσπάθησα να προχωρήσω, κάτι που ήταν καλό για μένα.Αλλά πολλοί δρομείς ξεκινούν επιθετικά και είναι πολύ πεσμένοι, κάτι που δεν ήθελα να διακινδυνεύσω. Γι ‘αυτό χρειάζεται προσπέρασε πέντε άτομα, αλλά στη συνέχεια έχασε δύο θέσεις, όταν δεν ήθελα να παλέψει με άλλα loktama «, είπε ο Kulhavy.

Μόλις μερικές φορές στα πρόθυρα της πτώσης. “Αλλά είναι φυσιολογικό, φυσιολογική μάχη για τη θέση. Κάποιος θέλει να είναι πάρα πολύ, πολύς κίνδυνος. Δεν έχει σημασία για τα αγόρια από το πίσω μέρος, αλλά οι πιο έμπειροι οδηγοί δεν κινδυνεύουν από πτώση και τραυματισμούς. Στη συνέχεια, μετά από ένα άλμα, οδήγησα μια τρελή διαδρομή και έτρεξα στην πέτρα που έσπαλα από τον τροχό. Ήταν η τελευταία «, είπε ο Kulhavy.

Η περίοδος μετά τις φάσεις ζευγάρια μαραθώνιο, ο οποίος Μάρτιο κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο ίδιος εξακολουθεί να μην βγει όπως είχε προγραμματιστεί.

“Είμαι απογοητευμένος με τα αποτελέσματα.Μετά το Cape Epic είχα καλή προπόνηση. Ο τελευταίος καλός αγώνας πήγα στο Κύπελλο Μπρνο, την τελευταία φορά που έπαιξα. Τότε δεν υπήρχε τίποτα. Ελπίζω ότι η Κυριακή θα βγει, κάτι που είναι σημαντικό για μένα. Ότι θα υπάρχει μια παράσταση δεν αντιμετωπιστούν γιατί κάτι δεν λειτουργεί, «ευχήθηκε Kulhavy.

Κατά την έναρξη της επόμενης πρώτη δεκαέξι, ο οποίος οδήγησε την μπροστινή θέση εκκίνησης μόνο σε μικρή πίστα.

“Δεν είναι μεγάλη απώλεια. Υπάρχει μια μεγάλη ράμπα, αν δεν ξαπλώσετε αμέσως μετά την έναρξη ή nezadrhne, ώστε να μπορεί να τελειώσει την απόδοση, που έχω καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή. Τότε πρόκειται για επιδόσεις και τεχνικά προβλήματα που δεν θα είναι. Δεν θέλω να το ονομάσω, θα ήταν πάρα πολύ.Ένα θέμα που πρέπει να σκεφτεί κανείς “, δήλωσε ο Kulhavý. Πιστεύει ότι το σύντομο κομμάτι έχει μέλλον. Και ότι θα είναι επιτυχής και σε αυτόν. “Μπορώ να είμαι εκεί, αλλά όχι κάθε φυλή. Αυτό αφορά επίσης τους γρήγορους αγώνες, καθώς και την ανάπτυξη των αγώνων. είτε πρόκειται για μια τακτική είτε για να ξεκινήσετε από την αρχή έως το τέλος όπως στο Albstadt και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσουμε. Ας δούμε πώς το σύντομο κομμάτι σας κάθεται μαζί. Μέχρι στιγμής, είναι μισό. Νομίζω ότι η διασταύρωση είναι ακόμα ο κύριος αγώνας. Αλλά δεδομένου ότι υπάρχουν σημεία στο παιχνίδι, θα οδηγήσει το σπριντ, «προέβλεψε Kulhavy.

» Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πω ότι δεν έχει νόημα να πάει σύντομη διαδρομή, διότι παρεμβαίνει με σχέδιο κατάρτισης μου που είχα συντονισμένοι. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστούν. Όλοι θέλουν να μας δουν φυλή.Αν και δεν θα είναι εξαιρετικά καλό, είναι ένα σύντομο κομμάτι για τον άγιο. Και είναι καλό για όλους να οδηγούν “, πρόσθεσε ο Kulhavý.