Hrubec εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της Pardubice Orsava και έσωσε τα σημεία Třinec

Οι χαλυβουργίες κατάφεραν να χειριστούν τους πυροβολισμούς αυτή τη σεζόν. Στο σπίτι έχουν αποφασίσει για τη νίκη τους για τέταρτη φορά. Και χθες που διοργανώνονται για δύο πόντους και πάλι Zbynek Irgl όταν γύρισε μόλις δύο επιδρομές.

«Αυτή η νίκη, αλλά ανήκει στον Simon,» είπε ο Irgl. «Αν διαπιστωθούν ευκαιρία Orsava, οπότε δεν έχουμε ένα σημείο.» Και τερματοφύλακας Simon Hrubec πήγε και πυροβόλησε Redenbacha το τελευταίο πέναλτι.

«Μη μιλάς…», είπε σε τεράστια ευκαιρία του Orsava James, ο οποίος είναι στην Pardubice για να φιλοξενήσει από Třinec σε αντάλλαγμα για Tybor. Ο ίδιος πήγε στον Hrubek και είχε ακόμα την ευκαιρία να χτυπήσει το πούλκ. Δεν κατάφερε να πετύχει.Οι οπαδοί ήταν ενθουσιασμένοι με το όνομα του τερματοφύλακα του Τρίερ.

“Έπρεπε να το γυρίσω”, δήλωσε ο επιθετικός της Pardubice. “Θα ήταν απογοητευτικό για τους οπαδούς του Trinec, αλλά δύο λεπτά πριν το τέλος, σε μια αποδυνάμωση, οι πιθανότητες, στην ίδια την πύλη, πρέπει να το δώσω, αυτές είναι ζωτικές στιγμές. Εξαιτίας αυτού έχουμε μόνο ένα σημείο. “Ο Orsava πυροβολήθηκε πρώτα ανάμεσα στα πόδια του τερματοφύλακα. “Θυμήθηκα την εκπαίδευση, δεν του έδωσα άλλο στόχο, οπότε το δοκίμασα. Αλλά είχα μια στάση, περίμενα για την τελευταία στιγμή, αλλά Simon κατάφερε να κρύψει τη γωνία. Δεν το πήρα. “Το Třinec στη μέση του αγώνα οδήγησε 2: 0, αλλά δεν ήταν αρκετό. Τα παιχνίδια δύναμης βοηθήθηκαν από την ηγεσία. Έγραψαν δύο γκολ σε 52 δευτερόλεπτα. Πρώτον, ο Nosek εκμεταλλεύτηκε πέντε με τρεις, και σύντομα Polanski πέντε έναντι τεσσάρων.Και οι δύο πυροβόλησαν από αριστερά προς το δεξί πόλο.

“Ήταν ένα τρομερά σκληρό παιχνίδι, η Pardubice έπαιξε καλά. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να κρατήσουμε τα δυο τρίτα στο τέλος της δεύτερης περιόδου “, δήλωσε ο αμυντικός της Trinity David Nosek.

Το τρίτο τρίτο έχει καταστρέψει πολλά εξαιρούμενα, τέσσερα τόσο στο σπίτι όσο και στο φιλοξενούμενο. “Εξέτρεξε από αυτή την επείγουσα κατάσταση, ο άνθρωπος το κάνει όλα, συνδέοντας κάποιον εκεί, τις σφυρίχτρες. Ανήκει στο χόκεϊ “, δήλωσε ο Zbynek Irgl. Οι χαλυβουργίες εξακολουθούσαν να παίζουν 90 δευτερόλεπτα, αλλά απέτυχαν. “Είναι κρίμα που το παίξαμε άσχημα”, δήλωσε ο David Nosek. Την Κυριακή, υποστηρικτές χόκεϊ στην περιοχή μπορούν να προσβλέπουν σε μεγάλο ντέρμπι. Το Vitkovice από τις 18.20 θα καλωσορίσει το Třinec.Και θα είναι μια πραγματική μάχη.