Ο Plíšková έτρεξε μέσω του Halep. Στη συνέχεια, ο Kvitova απέτυχε με δύο Ρουμάνους

Λέγεται ότι ο διαγωνισμός ομάδας θα διαγράψει τον πίνακα. Σαββατοκύριακο Εισαγωγή τουρνουά πρώτο γύρο Παγκόσμιο Ομάδα Fed Cup επιβεβαίωσε

Παγκόσμιο δεκατρία Karolina Pliskova κερδίσει τον τρίτο κόσμο παίκτης Σιμόνα Χάλεπ 6:. 7 (4: 7), 6: 4, 6: 2. Παγκόσμια αριθμό εννέα Petra Kvitova, στη συνέχεια, σε μια αργή σκληρό δικαστήριο στην αίθουσα Polivalenta γυναίκα υπέκυψε στην 34η κατάταξη Niculescu 3: 6, 4: 6

Η μονομαχία μεταξύ της Ρουμανίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας συνεχίζει να μάχεται τους νίκησε πρωτιές της ομάδας την Κυριακή το μεσημέρι.. Στη συνέχεια, θα πρέπει να φτάσει σε μια σειρά από Pliskova Niculescu, στις 2: 2, τα τελικά διπλασιάζεται απόφαση (υποψήφια, αλλά ακόμα μπορεί να τροποποιηθεί)

Kvitova από δυσάρεστες Rumunce είχε κάνει πολλά λάθη

Στη δεύτερη μονομαχία επιβιβάστηκαν δύο φορές το Wimbledon πρωταθλητής Kvitova κατά Niculescu, ο οποίος παρά την μεγάλη εμπειρία παίζοντας μονά τένις Fed Cup μετά από δύο χρόνια.

μια Ενοχλητική της Ρουμανίας παιχνίδι δυάρια που χρησιμοποιεί ένα forehand σχεδόν αποκλειστικά čopované απεργίες, αλλά ήταν Kvitova προβλήματα. Τσεχική νούμερο ένα επιπλέον υπηρεσία δεν λειτούργησε, είχε λιγότερη κίνηση και απρόβλεπτη αντίγραφο πετούν πάνω από το δίχτυ, δεν θα μπορούσε να επιστρέψει. Και χαλαρότητα smečovala…

Μια στιγμή αργότερα είχε χάσει 1: 3!Kvitova συσσωρεύονται τα λάθη αβίαστα (εκεί παράγεται ένα τρομακτικό 46) και έπρεπε να απομακρυνθούν αρκετά brejkbolů που τελείωσε το πρώτο σετ ντροπή. Στο 2: 5, ενώ εξακολουθεί να αγωνιστεί, γύρισε setboly Σπάστε και το πρώτο τερματικό θα μπορούσε να γίνει σοβαρή

Αλλά μετά ήρθε η τρίτη φορά της κατάθεσης, καθώς και ένα καθαρό παιχνίδι.. Τα ρουμανικά ακροατήρια ήταν ξανά τρελά. «Mo-ni-ca!»

Η ευφορία του κοινού λίγο ασυνήθιστα ήμερο εγχώρια κριτή αναφερθεί Niculescu πόδια λάθος και ανέτρεψε έκανε δύο διπλά-επικριθεί και έδωσε τη χορήγηση soupeřce.

Αλλά Kvitova με αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κυνηγήσει και μόνο για δεύτερη φορά στην καριέρα της απέτυχε τέσσερις φορές νικητής στο αγώνα του Fed Cup του Σαββάτου.Κάντε διπλό επικριθεί πίσω υπηρεσία Rumunce, στη συνέχεια, με κόπο κυνήγησαν πλεονέκτημα της.

Έκανε το όγδοο παιχνίδι παρά τις προειδοποιήσεις umpirového κριτής που έχει μεγάλα διαστήματα μεταξύ των υπηρεσιών. Με το σκορ 4: 5 Ωστόσο, σε γενικές γραμμές δεν χειριστεί την κατάσταση, και μετά από σχεδόν δύο ώρες χάσει

Niculescu vřeštila και τους οπαδούς στις κερκίδες ξεκίνησε μια τεράστια βρυχηθμό

Δεν είναι σύνηθες να γυρίσουν στην πατρίδα τους τον πρώτο γύρο διαγωνίστηκαν.. δύο ελίτ παίκτες του τένις, αλλά το Τσεχίας και της Ρουμανίας οπαδοί είχαν την ευκαιρία να ακολουθούν μια ισορροπημένη μάχη των δύο παικτών ποιότητας – νούμερο τρία και δέκατη τρίτη παίκτες WTA κατάταξης. Τα κανόνια, οι λεπτές πληγές και οι τεχνικές γροθιές έπαιξαν με ακρίβεια χιλιοστών. Και επίσης ένα μεγάλο δράμα.Ο Plickova νίκησε τον Halep για πρώτη φορά σε μια καριέρα.

Είναι η πρώτη νίκη, μια πολύτιμη νίκη επειδή βρίσκεται στο Fed Cup. Είναι ένα σούπερ ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, είμαι ευτυχής που έχω κερδίσει «, δήλωσε ο Τσέχος νικητής σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο γήπεδο.

Pliskova μπήκε στο ματς παρεμβατική. Διατήρησε την υπηρεσία της και έσπρωξε για έναν αντίπαλο. Αλλά ο Χάλεπ αποφάσισε να επιτεθεί, όχι να νικήσει την άμυνα κάτω από την πυρκαγιά του τσεχικού κυνηγού. Μετά από αρκετές δυσάρεστες ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ κέρδισε στην αντεπίθεση, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Αρχική

Τσεχία Ρουμάνοι συχνά προσπαθήσει να σύντομο μπάλες, ενώ Halepová σχεδόν κάθε μπάλα που ήθελε να «σκοτώσει» τον ελάχιστο αριθμό των εγκεφαλικών επεισοδίων.Στις 2. 2 κερδίσει παίκτης σπίτι του τένις δύο ακτίνες γάμμα

ενθουσιώδεις θεατές να φωνάζει το όνομα και το υπόστεγο γίνεται κουδούνισμα “Ro-ma-Νία” – “Si-Μο-on”

Το παγκόσμιο τρόπαιο, ντυμένο με εθνικά χρώματα, επουλωμένο μετά από κάθε επιτυχή ανταλλαγή, ο θρυλικός Ilie Nastase χειροκροτούσε την πρώτη γραμμή. Ο Plíšková, ωστόσο, δεν το άφησε, αλλάξε αποτελεσματικά την τακτική, κατάφερε να αμυνθεί και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ρουμάνος αντίπαλος ήταν νευρικός. Ο Χάλεπ δεν μπόρεσε να υπηρετήσει το πρώτο σετ δύο φορές.

Έτσι έπρεπε να αποφασίσει ένα τάι-μπρέικ.

Μετά από δύο κάπως περιττά λάθη από το forehand πήρε Halepová τρίτη επιλογή για τη νίκη στο πρώτο σετ.Παρά το γεγονός ότι πίσω από 6-4 αγαπημένο, έπαιξε ένα αδύναμο δεύτερη επιστροφή υπηρεσιών Pliskova πέταξε μαζί.

Ο τενίστας Τσεχική συνέχισε υπομονετικά αντιμετωπίζουν στυλ útočnějšímu Halepové. Προσπάθησε να “ξεγελάσει”.

Pliskova επιπλέον να κλίνει το πρώτο service -. Όταν χτύπησε το δικαστήριο, περισσότερο από το 80 τοις εκατό των παντρεμένων fiftýn

Κεντρική ηρωίδα μετά από μια ελαττωματική forehand επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για ρακέτες κορδόνι για να καταστρέφοντας τελικά το εργαλείο εργασίας του στο γήπεδο. Όταν κατάφερε στην όγδοη γάμμα απώλεια βρώμικο αποσχισθείσα, αν και Pliskova οδήγησε 40-15, στη συνέχεια έχασε την υπηρεσία, καθώς και.

Pliskova μετά από δύο ώρες offset. τρίτο σετ Halepová πριν από τη συνταξιοδότηση.

Στο τρίτο σετ, οι δύο παίκτες βρέθηκαν επανειλημμένα έσκυψε και στενάζει.Ο αγώνας τους πήρε πολλή δύναμη.

«Παίξαμε μερικές μεγάλες συγκεντρώσεις, ήταν αρκετά σωματικά απαιτητική, είμαι χαρούμενος που κατάφερα το τρίτο σετ,» είπε Pliskova.

Ναι, ο ντόπιος του Loun ήταν περισσότερο σωματικά και διανοητικά ανθεκτικός. Από 2: 2, ο Ρουμάνος αντίπαλος δεν επέτρεψε τίποτα. Σε έναν από τους καλούς λοβούς, ο Χάλεπ σήκωσε το χέρι της. Το κοινό στην αίθουσα σιωπούσε. Η θεραπεία έγινε από τον τσεχικό πάγκο. “Λοιπόν, Kajo, έλα!” Στην τελική ανταλλαγή, ο Plíšková εξακολουθούσε να παίζει με το έργο του Halep. Και τότε θα μπορούσε να χαίρεται στην τραυματισμένη – αλλά απολύτως άξιζε – νίκη επί του κορυφαίου παίκτη.