Οι καταγραφείς Biernata είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν Πολωνό διάδοχο στην Ostrava

Ο Mateusz Biernat εγκατέλειψε το γυμναστήριο στο Λίμπερετς μετά τον αγώνα στην Οστράβα. Μια γυναίκα καθαρισμού την έβλεπε ήδη. “Τίποτα δεν άλλαξε”, χαμογέλασε ο Biernat, ο οποίος ήταν ο τελευταίος, παίζοντας ακόμη και τις δύο προηγούμενες εποχές στη Ostrava.

Παραδέχθηκε ότι ήταν νευρικός σε μια μονομαχία στην οποία οι παίκτες της Ostrava πήραν 2: 1 σε σετ και 11: 9. “Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα ενάντια στην προηγούμενη ομάδα μου. Αλλά το άγχος πρέπει να είναι να παίζεις καλύτερα. Οι αγώνες με την Ostrava θα είναι πάντα κάτι περισσότερο για μένα από τους άλλους », δήλωσε ο Mateusz Biernat, λέγοντας ότι η νευρικότητα του έπεσε στο μέσο του πρώτου σετ.

“Έχουμε χάσει 3: 8. Η Ostrava κέρδισε τον αγώνα με εξαιρετική εξυπηρέτηση.Περιμέναμε ότι, αλλά δεν είχε αρχικά. “Σύμφωνα με τον καταγραφέα του Ostrava του Błażej Podleśny, ήταν κατανοητό ότι η Biernat ήταν αρχικά νευρικός. “Έπαιξε εδώ για δύο χρόνια και ήθελε να δείξει τον εαυτό του στο καλύτερο δυνατό φως. Έπαιξε πολύ καλό αγώνα, “δήλωσε ο Podleśny. “Αγωνίσαμε κυρίως στο σπίτι και μας έλειπε αρκετά για να κερδίσουμε. Είναι κρίμα των χαλασμένων τελειών του πέμπτου σετ. “Ο Biernat επιβεβαίωσε ότι η Podleśny ήρθε στην Οστράβα λίγο μετά από σύσταση του. “Στο τέλος της περασμένης σεζόν μιλήσαμε γι ‘αυτό και ο Honza (προπονητής Vaclavik) ήταν να δει τους αγώνες του Rybnik όπου Błażej εργάστηκε. Χαίρομαι που οι Πολωνοί αυξάνονται στο τσεχικό πρωτάθλημα. “Και ο Liberec και η Ostrava έχουν δύο. Το Příbram και το Kladno ένα προς ένα.Ο Mateusz Biernat δήλωσε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Οστράβα. “Ο Błażej είναι ένας άλλος Πολωνός καταγραφέας της ομάδας και, όπως εγώ, μένω κοντά εδώ. Του εύχομαι καλό ξεκίνημα εδώ, που είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. “Όχι μόνο δημιούργησε ένα παιχνίδι και μπορεί να δώσει μια πολύ σκληρή υπηρεσία, αλλά και να πιάνει μπαλόνια. Αγκώνας, κεφάλι, ώμος, ό, τι μπορούσατε. Ωστόσο, περιμέναμε την ομάδα της Ostrava να πολεμήσει εναντίον μας. “Όπως και η Podleśny, η Biernat παίζει επίσης με νέους συμπαίκτες. Υπάρχουν όλα τα αστέρια στο Λίμπερετς, πρώην εκπρόσωποι με επικεφαλής τον καθολικό Jan Štokr. “Το απολαμβάνω”, δήλωσε ο Mateusz Biernat. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους. Απλά πρέπει να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα.Ήμουν ένας καπετάνιος στην Οστράβα, και ήμουν ένας από τους πολλούς στο Ντουκλά. “Ο ίδιος αρνήθηκε ότι οι πιο έμπειροι συμπαίκτες του θα του έδειχναν ότι δεν είχε κάνει πολλά ακόμη.

χαιρέτισε αρκετά κανονικά. Αλλά πάντα σέβομαι εκείνους τους ανθρώπους που είχαν μια πολύ επιτυχημένη καριέρα. Είδαν πολλά, έπαιξαν στο Champions League, τον υψηλό ανταγωνισμό. Αξίζει τον σεβασμό μου “. Ο Biernat λέει ότι η δουλειά σε μία ομάδα με παίκτες βόλεϊ μπορεί μόνο να τον βοηθήσει να τον μετακινήσει. “Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών εξακολουθεί να λειτουργεί. Ίσως οι σμήνηρ μας Petr Šulista και Bartek Pietruczuk να μπορούν να μάθουν από τον Aleš Správka γιατί είναι ένας σπουδαίος περαστικός. “Και ποιος μπορεί να μάθει ο Biernat; “Δεν έχω κανέναν, γιατί είμαι νούμερο ένα στο Λίβερκερ, αλλά τα παιδιά μου με βοηθούν διαφορετικά.Τώρα στην Οστράβα, όταν είδαν ότι ήμουν νευρικός, με άφησαν ήρεμοι και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου. Αυτό ήταν εξαιρετικό για μένα. “