Το «Generation Z» ξεσπά στη σκηνή του Ευρωπαίου

Μια νέα ομάδα παικτών, αυτοί που γεννήθηκαν στα τέλη του εικοστού αιώνα και η αυγή του εικοστού πρώτου, θα αρχίσουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη διεθνή συναυλία στην Ευρώπη, βγαίνοντας από τα αστέρια του «Generation Z». Ονόματα όπως αυτά του άξονα Luis Frade, του Γάλλου οπλιστή Elohim Prandi ή του ισλανδικού κεντρικού Haukur Thrastarson, μόλις 18 ετών, θα αρχίσουν να καθορίζονται στη μνήμη των θαυμαστών.

Μια νέα γενιά στον οποίο Οι Ισπανοί Dani Dujshebaev ή Aleix Gómez, και οι δύο 22 ετών, και βασικά κομμάτια των «Ισπανόφωνων» που ανακηρύχθηκαν κατώτεροι παγκόσμιοι πρωταθλητές το 2017 και που ο Jordi Ribera έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε προηγούμενα ηπειρωτικά γεγονότα ανήκουν επίσηςΑναδυόμενα αστέρια, των οποίων τα μυστικά μερικοί από τους προπονητές που έχουν παρακολουθήσει στενά την εξέλιξή τους, θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν, όπως οι πρώην Ισπανικοί κατώτεροι και νέοι, Isidoro Martínez και Alberto Suárez ή Talant Dujshebaev.

LUIS FRADE (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ). ΑΞΟΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. 21 ΧΡΟΝΙΑ

“Αναμφίβολα είναι ο καλύτερος άξονας της γενιάς του. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κακός αμυντικός, όπου ξεχωρίζει, πάνω απ ‘όλα, βρίσκεται σε επιθετικό επίπεδο”, δήλωσε ο πρώην Ισπανός κατώτερος επιλογέας Isidoro Martínez.

“Λαμπρός στη ρεσεψιόν, φαίνεται ότι έχει velcro στα χέρια του, είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης στα δύο για δύο, γιατί εκτός από πολύ έξυπνο τακτικό, κερδίζει τη θέση πολύ καλά.Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει από τα μπλοκ του. “Ίσως πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, γιατί μερικές φορές υποφέρει από υπερβολικό βάρος, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει περιθώριο να συνεχίσει να μεγαλώνει πολύ και θα γίνει παγκόσμια αναφορά αν συνεχίσει με αυτήν την εξέλιξη “Ο Isidoro Martínez προειδοποίησε σε δηλώσεις προς τον Οργανισμό EFE.

” Αν και δεν είναι πολύ υψηλό -193 εκατοστά – έχει απίστευτη δύναμη.Είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης σε ένα προς έναν, ικανός να βγαίνει στο προσκήνιο και προς τις δύο πλευρές, αλλά, πάνω απ ‘όλα, ξεχωρίζει για την ικανότητά του να ξεκινά τόσο από απόσταση όσο και σε κοντινή απόσταση ”

” Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές ίσως μπορεί να βιάσει λίγο στην έναρξη, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το άμεσο στυλ της Γαλλίας, παίζουν έτσι, αλλά φυσικά είναι ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες που μπορεί να σταματήσει για οποιονδήποτε αντίπαλο ”

HAUKUR THRASTARSON (ΙΣΛΑΝΔΙΑ). ΚΕΝΤΡΙΚΟ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΑ

“Παρά τη νεαρή ηλικία του, μπόρεσε να αναλάβει τις ηγετικές ρίγες στην ομάδα του.Αν πέρυσι ο Selfoss κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Ισλανδικό Πρωτάθλημα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν », δήλωσε ο Talant Dujshebaev, ο οποίος θα προπονήσει τον Thrastarson στο πολωνικό Kielce την επόμενη σεζόν.

” Έχει Πολλά ταλέντα. Είναι πολύ καλός σε έναν προς έναν, μπορεί να προσποιηθεί τόσο αδύναμος όσο και δυνατός και, στη συνέχεια, έχει μια μεγάλη ποικιλία πόρων στην εκκίνηση τόσο σε άλμα όσο και σε υποστήριξη. ”

” Ιδιότητες που τώρα τον κάνει περισσότερο κεντρικό σκόρερ από έναν διοργανωτή, αλλά με το χρόνο και τη δουλειά, πολλή δουλειά, μπορεί επίσης να είναι καλός διοργανωτής. Νομίζω ότι κάνει τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει σπουδαίος παίκτης στο μέλλον ”

VALTER CHRINTZ (ΣΟΥΗΔΙΑ). ΔΕΞΙΟ ΤΕΛΟΣ. 19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΑ

” Είναι ένας εντυπωσιακός πτέρυγας.Δεν μπορείς να τον αφήσεις να πετάξει, γιατί με μισό μέτρο το παίρνει. Ένα από τα καλύτερα που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια στις κατώτερες κατηγορίες “, δήλωσε ο πρώην Ισπανός προπονητής της νεολαίας Alberto Suárez.

” Είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που παρακολουθείτε πέντε λεπτά και γνωρίζετε ότι πρόκειται να φτάσει. Στην πραγματικότητα, πριν από πολύ καιρό ήταν στο ανώτερο επίπεδο και τα πήγε καλά με τον Kristianstad στο Champions League. ”

” Έχει πολλούς πόρους κατά την έναρξη, βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά, Πάνω απ ‘όλα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Στην πραγματικότητα, όταν παίξαμε μαζί τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεολαίας του 2018, στο οποίο η Σουηδία ήταν ο πρωταθλητής, η λέξη-κλειδί δεν είναι να πυροβολήσει, να μην παίξει η μπάλα, γιατί με πολύ λίγο χώρο για να σκοράρει “.