Η Osasuna δεν εμπιστεύεται τον Haro Deportivo στο Copa del Rey

Γνωρίζοντας ότι αυτή η μορφή Copa del Rey οδηγεί σε εκπλήξεις, όπως συνέβη με τον Alavés στην προηγούμενη ισοπαλία, η Osasuna δεν εμπιστεύεται τον Haro. Μια ομάδα που ξέρουν καλά επειδή έχουν αντιμετωπίσει τη θυγατρική τους στην ίδια εκστρατεία, δεδομένου ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα, τη δεύτερη, του δεύτερου B. Όχι μάταια, οι Ρίοι έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες που παίζονται εναντίον των ομάδων Navarrese επειδή έχουν ήδη νικήσει σπίτι του Tudelano και της Izarra και έκαναν το ίδιο με τις υποσχέσεις στο El Mazo, σκηνή της συνάντησης το Σάββατο όπου, με κάποιες εξαιρέσεις, το λιγότερο συνηθισμένο θα παίξει: “Το Κύπελλο σημαίνει ότι οι παίκτες που δεν συμμετέχουν τόσο πολύ μπορούν να έχουν ανταγωνιστικά ερεθίσματα, αποκτήστε επίπεδο και ταιριάξτε αυτούς που συμμετέχουν περισσότερο.Εκτός από τον όμορφο διαγωνισμό, αποτελεί κίνητρο για εμάς όσον αφορά τη βελτίωση της απόδοσής μας “, εξήγησε ο Íñigo Pérez μετά τη συνεδρία αυτή την Πέμπτη.

Ευκαιρία για υποκατάστατα

Ο ποδοσφαιριστής από την Παμπλόνα είναι ένας από αυτούς τους παίκτες με λίγα λεπτά στο πρωτάθλημα και ο οποίος έχει καταφύγιο στο Κόπα ντελ Ρέι. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν θα συμμετάσχει ως μέσος, η φυσική του θέση ή ως αριστερή πλάτη: “Μου αρέσει η ευελιξία. Είναι μια πρόκληση για έναν παίκτη. Όποιος με ορίσει, σε περίπτωση που παίξω, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω “, επιβεβαίωσε ο Ναβάρης. Η κύρωση του πρωταθλήματος του Estupiñán θα μπορούσε να κάνει τον Εκουαδόρ, τον μόνο ποδοσφαιριστή που έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, να παίξει στο Κύπελλο.Ωστόσο, η απώλεια της ανακούφισης του, ο νεοεισερχόμενος Lato, θα αναγκάσει τον Arrasate να χρησιμοποιήσει, προβλέψιμα, Íñigo Pérez στην εν λόγω οριοθέτηση με το ποιος θα μπορούσε να είναι μια πρόβα πριν από την επανάληψη του κανονικού εσωτερικού ανταγωνισμού εναντίον του Βαγιαδολίδ επόμενο 18.

Κόστος Ιανουαρίου

Η Osasuna ξεκίνησε το 2020 με ισοπαλία στο Vigo που του επέτρεψε να διατηρήσει ένα άνετο εισόδημα εννέα πόντων σε σχέση με την πτώση στο τέλος του πρώτου γύρου. Ωστόσο, οι rojillos έχουν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να κερδίσουν: “Η δυναμική περιορίζεται από αυτό το διάλειμμα και πρέπει να ξαναμπλέξουμε αυτόν τον ρυθμό.Γνωρίζουμε ότι ο Ιανουάριος θα σηματοδοτήσει τη σεζόν για εμάς “, δήλωσε ο Pérez.

Η τελευταία νίκη του πρωταθλήματος αντιστοιχεί στην 15η αγωνιστική όταν ο Osasuna εισέβαλε στο κάτω μέρος του γηπέδου της Espanyol με 2-4. έκανε με τις υπηρεσίες ενός επιθυμητού, επίσης στην Παμπλόνα, τον Raúl de Tomás για είκοσι εκατομμύρια ευρώ, πιο μεταβλητός, και ένα πενταετές συμβόλαιο με ανέφικτους αριθμούς για τα rojillos: “Εισάγετε μια περίοδο μέγιστης έντασης. Η Εσπανιόλ είναι κάτω. A priori είχε μια ομάδα που δεν έπρεπε να είναι στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αντιδράσετε. Το κάνει με αυτόν τον τρόπο. Όλα είναι αξιοσέβαστα “, εξέφρασε το chantreano.Στην παρουσίαση του Lato, ο αθλητικός διευθυντής της Osasuna, Braulio Vázquez, παραδέχτηκε την αμηχανία του στις φιγούρες που ανακατεύονταν από τους άμεσους αντιπάλους της στη χειμερινή αγορά. Η υπογραφή της Εσπανιόλ επιβεβαιώνει τα συναισθήματά του.