Τα καλύτερα βίντεο του MARCA Claro της χρονιάς

Στο MARCA Claro έχουμε μεγάλα τραπεζομάντιλα, επειδή στις 9 Ιανουαρίου 2020 είμαστε τριών ετών, οπότε αποφασίσαμε να ελέγξουμε τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές τον τελευταίο χρόνο, όπου είχαμε όλα τα είδη αθλητικών εκδηλώσεων που του έδωσαν το σε όλο τον κόσμο και αυτό που παρουσιάζουμε παρακάτω:

10.- Ένα οπτικό εφέ οδηγεί ένα τρελό παιχνίδι ποδοσφαίρου Ο Hajduk Split κέρδισε 2-0 επί του Slaven Koprivnica στο κροατικό πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες του Slaven γιόρτασαν την υποτιθέμενη ισοπαλία, αν και η μπάλα δεν μπήκε στην πραγματικότητα.Εν τω μεταξύ, οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν και σημείωσαν την αντεπίθεση 2-0.

9.- Δραματική ταινία KO: Καταργήστε τα δευτερόλεπτα του αντιπάλου του από το τέλος

Ο Γάλλος μπόξερ Sabri Sediri έμαθε ένα μάθημα αφού παρακολούθησε έναν αγώνα που έλειπε στον αγώνα, στον οποίο θα μπορούσε να γίνει ο σούπερ ελαφρύς πρωταθλητής της Ευρώπης εναντίον του Sam Maxwell της Βρετανίας.

Ο Σεντίρι τράβηξε για να μιμηθεί την αστάθεια του Βρετανού, αλλά ο Μάξγουελ, ο οποίος έμοιαζε πολύ τραυματισμένος, περίμενε τη σωστή στιγμή και με 14 δευτερόλεπτα αριστερά συνέδεσε έναν δεξιό σταυρό που ανέστρεψε την κατάσταση. </p >

8.- Είναι αυτός ο πιο παράξενος στόχος πέναλτι στην ιστορία;

Ο Diego Campillo, ένας νεαρός παίκτης Chivas, σημείωσε ίσως το πιο παράξενο γκολ, Λοιπόν, σε ένα παιχνίδι εναντίον του Λόμπο ΜΠΟΥΑΠ κλωτσούσε το πέναλτι του με τέτοια δύναμη που η μπάλα έπεσε στο σταυρό και ανέβηκε αρκετά μέτρα. όταν ο άντρας από τη Γκουανταλαχάρα θρήνησε για αποτυχία και ο τερματοφύλακας της Πουέμπλα χειροκρότησε, η μπάλα κατέβηκε και μπήκε στο γκολ, μετρούμενη ως γκολ.

δραπετεύει…στο δικό του πεδίο

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να μείνει έξω από τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές και παρόλο που δεν αφορούσε το NFL, ήταν μια από τις πιο γελοίες ενέργειες που έχουν δει στο αντιμετωπίζοντας τον αθλητισμό, καθώς ένας παίκτης παρεμπόδισε την μπάλα και διέφυγε, αλλά στο δικό του γήπεδο!Έτσι έπρεπε να αντιμετωπιστεί από έναν από τους δικούς του.

6.- Ένας γυμναστής σπάει και τα δύο πόδια σε πλήρη άσκηση

Τον Απρίλιο Ο αθλητικός κόσμος υπέστη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς στην ιστορία. Η Samantha Cerio, γυμναστής στο Πανεπιστήμιο Auburn, έσπασε και τα δύο πόδια ενώ ασκήθηκε σε τεστ κολλεγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Cerio έχασε την προσπάθειά της να προσγειωθεί και η δράση κατέληξε σε ντροπή. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

5.- Ένας πυγμάχος που ποζάρει ως άλλος πεθαίνει στο δαχτυλίδι

Άλλα θλιβερά νέα συνέβησαν στην πυγμαχία.Τον Σεπτέμβριο, ο Βούλγαρος Μπόρις Στάντσοφ εξαφανίστηκε στον πέμπτο γύρο και πέθανε στο δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα του ενάντια στον Αρντ Μούρτζα κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος στο Σκόντερ της Αλβανίας. Isus Velichkov.

4.- Η La Parka υποφέρει από μια ψυχρή πτώση

Η πάλη έδωσε επίσης κάτι για να συζητήσουμε, αν και με ένα ατυχές ατύχημα που υπέστη η La Parka τον Οκτώβριο.Ο μεξικανός μαχητής ήταν σε διαγωνισμό εναντίον του Rush και σε μια προσπάθεια να πηδήξει από το δαχτυλίδι, πιάστηκε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου σχοινιού και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον αντίπαλο και πήγε κατευθείαν ενάντια στην προστασία, η οποία αμέσως προκάλεσε την αναταραχή στους συμπαίκτες του και στο κοινό.

3.- Απίστευτος στόχος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ένα έργο τέχνης εμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2019 στην ένατη κατηγορία της Αγγλίας.Ο αγώνας μεταξύ City of Liverpool και Hanley Town FC, άφησε ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Karl Clair που έστειλε ένα πυροβολισμό από σχεδόν το μισό γήπεδο που πήγε σε όλο τον κόσμο στο δίχτυ.

2.- Με αυτόν τον τρόπο ξαναχτίστηκε ο μηρός του Giovani dos Santos

Μία από τις ενέργειες που είχαν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο άνοιγμα του 2019 ήταν η σκληρή είσοδος του Antonio «Pollo» Briseño πάνω από τον Giovani dos Santos στο National Classic. . Ο κεντρικός Chivas τραυμάτισε τον μεσαίο América σε μια ενέργεια στην οποία τραυματίστηκε ο τετρακέφαλός του.Η MARCA Claro είχε πρόσβαση στις εντυπωσιακές και ευαίσθητες εικόνες της ανοικοδόμησης του μηρού του πρώην παίκτη Galaxy που ήταν εκτός γηπέδου για αρκετές εβδομάδες.

1.- Ο Marco Fabián κάνει ένα αδύνατο γκολ

Πώς να ξεχάσετε το γκολ που σημείωσε ο Marco Fabián στην εντυπωσιακή επιστροφή 4-3 από την Ένωση Φιλαδέλφειας το NY Red Bull στα πλέι οφ MLS. Ο Μεξικανός προσπάθησε να στείλει ένα σταυρό, αλλά με ένα παράξενο αποτέλεσμα κατέληξε να στείλει την μπάλα στο πίσω μέρος και έτσι σφράγισε το πέρασμα στους ημιτελικούς του τουρνουά των ΗΠΑ, όπου η ομάδα του πρώην παίκτη Chivas έπεσε στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ.