Επανάσταση των παικτών χόκεϋ στο Olomouc: χωρίς πέντε υπερασπιστές, κέρδισαν το πέμπτο στη σειρά

Χόκεϊ Olomouc αμυντικός, αλλά αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, ο πόνος στρίβοντας το πρόσωπό του, αλλά στον πάγκο μετά την αποχώρηση της. Αναγνωρίζει επίσης χειροκρότημα Třinec κοινό.

Εδώ στο Jaroměřského μπορεί να έχει μια μνησικακία, γιατί μόλις σε 42 λεπτά διαγραφούν οριστικά χαλυβουργίες προβάδισμα δύο γκολ. YO από την μπλε γραμμή στο επίπεδο 3: 3 και έστειλε ένα όμορφο παιχνίδι στην παράταση, η οποία θα είχε συμβεί αν δεν σταματήσουν με κάθε κόστος βόμβα Cienciala φινίρισμα

Η επέκταση των ευκαιριών ευκαιρία αναπληρωτές, αλλά ο νικητής θα αποφασίσει. μέχρι επιδρομές.

Χάρη trefám Kevin Sundhera και Ρωμαϊκή Βλάχων στην αγχόνη μια ανιδιοτελή Olomouc βγείτε έξω από την αρένα αγαπημένο επιπλέον σημείο Extraliga.

«Πολύ πολύτιμο σφίξτε ένα τέτοιο έλλειμμα, ήδη έχουμε κάνει μερικές φορές κατάφεραν .Είναι σημαντικό ότι ο παίκτης εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν θα συγκλονιστεί. Πράγματι, η απόδοση απ ‘όλα πρέπει να εκτιμήσουν, «εξήρε mančaft προπονητής Zdenek Venera

Γεια σου, δεν είναι αυτό -.; Αν όχι Olomouc επανάσταση και η εκκολαπτόμενη αουτσάιντερ εξέγερση

Κέρδισε το πέμπτο παιχνίδι στη σειρά και είναι εντυπωσιακά πέμπτο. Επιπλέον, εκτελεί πολύ καλά οργανωμένο χόκεϊ, απαιτώντας skateboarding. Και φαίνεται ότι δεν σταματά την πλήρωση της αναρρωτήριο.

Αν και Jaroměřský πήδηξε πρόσφατα στη σεζόν μετά τον τραυματισμό, οι άλλες πλάτες εξαλειφθεί.

Την Πέμπτη, βρύσες έλειπαν από τις παραδοσιακές έξι υπερασπιστές ευθεία πέντε οι τραυματισμοί Lukáš Galvas, Martin Vyrůbalík, Tomáš Houdek, David Škurek και Jakub Galvas εκπροσωπούν την Τσεχία στο πρωτάθλημα των παικτών μέσα σε 20 χρόνια. Οι πολύ σημαντικές.Για τις εκδόσεις, αποδυναμώσεις στην καμπίνα. Αλλά ο Venera έβγαλε έναν άλλο “μαχητή” από το καπέλο του. Jaroměřsky έχει ήδη μιλήσει – επιβεβαιώνει ότι αν δεν ήταν τραυματίες στην αρχή του έτους, θα πρέπει να είναι ένας σημαντικός φάρος. Είναι συνδεδεμένος με μια επιτυχημένη προηγούμενη σεζόν.

Ο ισχυρός Robin Stanek κρέμεται από τον αντίπαλό του στο μαντινάλε. Από το ιατρείο επίσης Dujsík επέστρεψε από Hradec Kralove έφτασε nevytěžovaný Stork.

Ένα ανώνυμο Olomouc μηχάνημα εξακολουθεί να λειτουργεί. Καπέλο κάτω.

“Μας λείπει η κατανόηση, η εμπειρία, αλλά τα παιδιά το έκαναν”, δήλωσε ο John Knotek, ο οποίος ανέλαβε τον όρμο μετά τον Vyrůbalík. γιατί χάνουμε πολλούς παίκτες.Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, «χαμογέλασε Venerův βοηθός Ιαν Tomajko

Μετά επισκέπτες ΤΓβί νεαρός Alex Jergl οδήγησε από το πέμπτο λεπτό, αλλά στην εικοστή τέταρτη απώλεια 1. 3. Η Venera έριξε πολλά μετά από τον συνδιαλλαγέα του Krajíček, ζητούσε μάταια μια παρακμή. “Δυστυχώς δεν είναι πρόκληση, θα το πάρω”, υπενθύμισε τη δυνατότητα ενός βίντεο που βρίσκεται στο NHL.

Τίτλοι παρακάτω; Απογοήτευση;Όχι, αυτό Venero αγόρια δεν έχουν DNA

. Knotkovi “πέρασμα” γεννήθηκε

Χάρη στη διαιτησία πέρασμα ανεπιθύμητο έσπρωξε ενδέκατη σεζόν λάκτισμα Knotek: οι δικαστές ξωτικό πίσω από το στόχο επιβραδύνεται, η οποία πήρε ένα χτύπημα στο μέτωπο του τερματοφύλακα Peter Hamerlík

είχε γυρίσει στην άλλη πλευρά…«έπρεπε να το δει κανείς για πάνω από δυο λόγια. πάγος, γιατί δεν ήξερα καν τι συνέβη “, αναφώνησε ο Hamerlik. “Είχαμε ένα καθαρό όπλο που πήγε στο μπαρ μας πίσω από την πύλη. Παρακολούθησα αυτόματα το πούλκ, και όταν δεν συνέβη τίποτα, δεν ήμουν σε θέση να επιστρέψω στο σωστό ραβδί. Κακή τύχη. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να το συγχωρήσουμε. “Knotek χαμογέλασε,” ξέχασα να ευχαριστήσω τον δικαστή.Αλλά ο στόχος μας ηρέμησε λίγο και μας έδωσε την ελπίδα ότι μπορούμε να αντιμετωπίσει. «

ΡγοΙϊκ παραπονέθηκε ότι το Olomouc ξαφνικά πίσω στο παιχνίδι. O Buffer Hit επιπλέον φροντίδα στο σπίτι γήπεδο bek Musil, άγγιξε την πληγή Jaroměřského.

“Είδα το ξωτικό πήγε στο πόδι μου,” bugged ΡγοΙϊκ. “Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι οι υπερασπιστές μπλοκάρουν τη σφαίρα των σφαίρων και κάτι τέτοιο συμβαίνει. Εάν είναι ένας φόρος για να σταματήσουν άλλες είκοσι τραύματα, αυτό είναι καλό. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψουμε. “Οι αγώνες εξουσίας δεν ήρθαν στους χαλυβουργούς και έξι από αυτούς χύθηκαν. “Třinec είχε πολλή δύναμη, παίζουν το καλύτερο, έχουν σπουδαίους παίκτες και δεν έχουμε ένα στόχο σε αυτούς.Εκτιμώ την δέσμευσή σας “, δήλωσε ο Βενέρ. «Ισχύς παίζει αποφάσεις και παίξαμε μια τραγική στιγμή,» scowled Třinecký bek Douděra Μιλάνο, ο οποίος σκόραρε το τρίτο σπίτι γκολ. “Είμαι ειδικός στην απώλεια ενός στόχου, έτσι χάνουμε. Ελπίζω να το σπάσει, αλλά δεν συνέβη. “Αλλά η Mora άξιζε την αποζημίωση. Την τρίτη περίοδο, ο Χάμερλικ εργάστηκε. Σκέιτερ Jakub Herman οδήγησε σε σόλο, αλλά ένα backhand χτύπησε το ξωτικό στη γραμμή, πριν Knotek πάλι δίσκο από την γραμμή του τέρματος την τελευταία στιγμή πυροδότησε Douděra, Μίροσλαβ Holec σε άλλες tutovce χάσει ακάλυπτο κλουβί.

«Κατά την πρώτη περίοδο της Trinec και επιτέθηκε πολύ καλά. Είχαμε προβλήματα με την αμυντική ζώνη, αλλά είχαμε ένα στόχο αντεπίθεσης.Μετά την ισοπέδωση του σπιτιού που είχαμε στη δεύτερη περίοδο λίγο λιγότερο από το παιχνίδι, αλλά στο τρίτο είχαμε ισοπεδωθεί και να επεξεργαστεί έχουμε άλλη ευκαιρία «, σεβόταν τις πωλήσεις Tomajko.

Η επέκταση απαίτησε Třinecký επιθετικός Μάρτιν Ruzicka Ποινή Shot τόσο έντονα, και πήρε μια ποινή δέκα λεπτά.

νοκ άουτ τόσο την επακόλουθη διαδικασία των πέναλτι. «Το είδα σαν μια σαφή αυτονόητο σημαίνει τον εαυτό του Martin οδήγησε στην πύλη και πήρε το τσεκούρι,» Třinecký μυαλό προπονητής Vaclav varada. Νόμος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Hanáci Trinec νίκησε την τέταρτη και την τρίτη της σεζόν. Είναι ωραία, απολαμβάνουν την εκστρατεία.Κάθισαν στον πάγο και χτύπησαν τα ραβδιά ευχαρίστησαν τους οπαδούς στο λέβητα guest. “Παίζουν πολύ επιθετικότητα, αγωνίζονται, εμποδίζουν τις σφαίρες”, εξήρε τον νικητή του Douder. “Είναι ένα σκληρό χόκεϋ. Δυστυχώς, αν το λέω λάθος, δεν μας ταιριάζει, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το play-off δεν θα είναι τίποτε άλλο. ”

Έτσι είναι καλό να αρχίζετε να μετράτε με το Olomouc. «Τώρα είμαστε ισχυροί στο μυαλό μας», είπε ο Knotek. “Αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί.”