Ένα μπολ σούπερ μπολ; Ο θρυλικός Brady δεν έχει συνταξιοδοτηθεί ακόμα

Περισσότεροι από 111 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ενεργοποιήσει την τηλεόραση στις αρχές Φεβρουαρίου. Μερικές φορές, για ένα λόγο: οι οθόνες τρέχουν ζωντανή μετάδοση του Super Bowl show, το οποίο δεν έχει καμία παράλληλη στον κόσμο Αρχική

Οι παγκόσμιες μάρκες ανταγωνίζονται και το λόμπι για μια ελκυστική διαφημιστικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της διακοπής για το ημίχρονο.. Ένα μισό λεπτό βίντεο προέρχεται από τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια δολάρια. Αμερικανικό εθνικό ύμνο πριν από το παιχνίδι φέτος, οι ομάδες των New England Patriots και Philadelphia Eagles τραγουδούν τραγουδίστρια Pink, το πρόγραμμα διάλειμμα προμηθεύεται Justin Timberlake

Πάνω από τα αστέρια της show business, αλλά ένα πύργους όνομα -. Tom Brady. Το εικονίδιο NFL μπορεί ήδη να επισημανθεί στο αθλητικό ιστορικό κατά τον όγδοο τελικό του την Κυριακή.

Αν ο Patriots κερδίσει, ο Brady αποκτά τον έκτο τίτλο μιας πλούσιας καριέρας.Καμία τέτοια ενέργεια δεν έχει γίνει ακόμα από οποιονδήποτε παίκτη. “Θέλω μόνο να πω πώς να κερδίσω τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν”, λέει με αποφασιστικότητα.

Overseas είναι κυρίως για το τέλος της σταδιοδρομίας του (νικηφόρα). Ο Brady, ο οποίος κατατάσσει κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes μεταξύ των πλουσιότερων αθλητών του κόσμου, ήταν μεταξύ των πέντε τίτλων των Πατριωτών τις τελευταίες εποχές. Έγινε φυσικός ηγέτης. το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας και ολόκληρο το πρωτάθλημα. Κέρδη έκτος τίτλος θα εκχωρηθεί το κεφάλι από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στο NFL.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προπονητής Μπιλ Belichick ο ίδιος παρομοιάζει με εικόνες ποδοσφαίρου Lionel Messimy ή Ντιέγκο Μαραντόνα. Αυτό το όνομα είχε χτίσει τον Brady για δεκαοκτώ χρόνια.

“Δεν υπάρχει καλύτερος στρατηγός.Είμαι τόσο χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα “, λέει ο Belichick. Οι μοίρες τους είναι αλληλένδετες. Και οι δύο συναντήθηκαν σε μια καμπίνα από το 2000. Ο Belichick μόλις παρουσίασε τον Brady στον έκτο γύρο του σχεδίου. “Η καλύτερη επιλογή στην ιστορία,” συμφωνούν οι Υπερπόντιες εμπειρογνώμονες.

Μαζί Brady και Belichick έφερε το σύλλογο σε πέντε τίτλους. Σήμερα πηγαίνουν στην έκτη, η οποία θα ονομάσει το ρεκόρ Pittsburgh Steelers. Στο Στάδιο των ΗΠΑ Η Τράπεζα στη Μινεάπολη, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 65.000 θεατές, θα συναντήσει τους δύο πιο επιτυχημένους συλλόγους αυτή τη σεζόν – και οι δύο έχουν κυριαρχήσει στο συνέδριό τους. Στον τελικό, η Φιλαδέλφεια θα παρουσιαστεί για τρίτη φορά – την τελευταία φορά που συνέβη το 2005 στους Πατριώτες. “Όλοι θέλουμε να πετύχουμε.Είμαι ειδικός γιατί έχασα τα προηγούμενα πέντε Super Bowls και πιστεύω ότι πρόκειται να σπάσω αυτή την ομάδα. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα «, δήλωσε ο Frank Reich, Eagles προσβλητικό συντονιστής.

Η τρέλα για την επικείμενη αθλητικό γεγονός αποδεικνύεται από το πόσο οπαδούς των τελευταίων ημερών ξέφρενα την αγορά προϊόντων στο κατάστημα ανεμιστήρα. Η σκούρα μπλε φανέλα με τον αριθμό 12 είναι ο δράκος. Ο Tom Brady είναι ντυμένος την Κυριακή.

Και ποιος ξέρει, ίσως στην καριέρα του θα διαρκέσει.