Play-off; Περισσότεροι άδειοι χώροι από τους αναμενόμενους στο Budějovice

Η μάχη για τα εισιτήρια, η ραγισμένη αίθουσα και ο φόβος να φτάσεις σε μένα. Jerseys και σάλια γύρω από την πόλη και πλήθη των οπαδών που στέκονται γύρω από το γήπεδο μερικές ώρες πριν από το παιχνίδι. Όλα σήμαιναν ένα πράγμα. Το παιχνίδι ξεκινάει.

Αυτός ήταν ο πυρετός χόκεϊ πέρυσι στην Τσεχική Budejovice, το οποίο φέτος στην κανονική υπενθύμισε πολλούς αγώνες. Και τώρα; Με λίγη υπερβολή, μπορούμε να πούμε ότι η θερμοκρασία του χωριού ανεμιστήρα Ceske Budejovice κατά την έναρξη των πλέι-οφ είναι ακόμα ελαφρώς αυξημένη.

Σχεδόν χίλιοι δωρεάν εισιτήρια ήταν ακόμα δυόμισι ώρες πριν από το παιχνίδι. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε ακόμα ενενήντα στο λέβητα της μονάδας φιλοξενίας, η οποία ήταν σχεδόν άδεια. Οι άνθρωποι έσπευσαν στο στάδιο την τελευταία στιγμή.Budvar Arena για άλλα δέκα λεπτά πριν από το μισοάδειο.

«Είμαστε ανοιχτοί συνήθως από το ένα και είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι πήγαν λιγότερο από ό, τι σε αγώνες μερικά βασικά μέρη», περιέγραψε η κυρία που πωλούνται τα εισιτήρια στο γήπεδο. Περίπου μία ώρα πριν από έναν αγώνα στη μικρή ουρά που σχηματίζεται περίπου δέκα οπαδούς. Σε αντίθετη περίπτωση, περπάτησαν ένα και δέκα λεπτά πριν από τον αγώνα.

Να πάρει ένα εισιτήριο για το δικαίωμα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αγώνας λαμβάνει υπόψη 5.704 θεατές. Κάπως απροσδόκητα χαμηλό αριθμό. Ειδικά όταν έχει μια μεγάλη ομάδα φέτος Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε κυκλοφορίας σε τμήματα. Μέσος όρος αγώνα ανά αυξήθηκε σε 5.869 θεατές, η οποία ήταν περίπου 368 άτομα περισσότερα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.Επιπλέον, επτά πωλήθηκαν και διάφορα άλλα παιχνίδια sold out γήπεδο επίσκεψη πλησίασε.

“Δεν πηγαίνω στον πρώτο αγώνα. Θα πάω στον άλλο “, δήλωσε ο Michal Kubát από τα České Budějovice. Ο αρχικός όρος της εισαγωγικής μονομαχίας ήταν ακατάλληλος. Και δεν βρήκε το κίνητρο να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για να το κάνει.

«Μπήκα αυτό συχνά, αλλά με το πώς να μειωθεί απόδοση, αναγνώρισα ότι μπορώ να κάνω δυόμισι ώρες για να περάσουν σημαντικές δραστηριότητες εκτός από την ευθυμία ερπυσμού χωρίς τόκους και το ομαδικό πνεύμα στον πάγο», είπε αυστηρά για διεύθυνση χόκεϋ.

Gag αγώνες από τα τέλη του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου θα μπορούσε να είναι ένα από τα πράγματα που πολλοί ένα οπαδοί αποθαρρύνονται από την επίσκεψη του αγώνα.Το δεύτερο θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι τα πλέι-οφ έχουν ήδη ληφθεί από τους περισσότερους Motors υποστηρικτές ως θέμα φυσικά. Και το τρίτο βραβείο είναι για λιγότερο ενδιαφέρον, για παράδειγμα, η τιμή του εισιτηρίου για το τμήμα εξάλειψης.

Σε αντίθεση με τη βάση, αυξήθηκε κατά 80 κορώνες σε κάθε κατηγορία και τα παιδιά κάτω από την ηλικία των έξι δεν μπορούσαν πλέον να παίζουν δωρεάν όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν. “Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ίδιες με αυτές της τελευταίας σεζόν και ανακοινώθηκαν στην αρχή του έτους, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.Ο ρόλος τους παίζεται σίγουρα στο τελευταίο μέρος της σεζόν και ίσως λίγο αντίπαλος “, δήλωσε ο Tomáš Kučera, διευθυντής μάρκετινγκ της λέσχης πριν από τον αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Havířov ήταν ένας από τους λιγότερο ελκυστικούς επισκέπτες όσον αφορά τη βάση του κοινού. “Αλλά ακόμα και πέρυσι το πλέι οφ δεν πωλήθηκε, οι οπαδοί μας, όπως και εμείς, πιστεύουν πιθανώς ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη”, πρόσθεσε ο Kučera. Ο αριθμός 5704 είναι φυσικά μεγάλος και τι θα γίνει γι ‘αυτόν στα γήπεδα των αντιπάλων του. Και η ατμόσφαιρα είναι παραδοσιακά καλή παρά τις κόκκινες θέσεις. Ο λέβητας έχει ετοιμάσει ένα choreo αγώνα για τον κινητήρα.

Στο ρυθμό, οι οπαδοί της σειράς μοτοσυκλετών πήραν την πλήρη τους ταλάντευση στις 16.το λεπτό μετατράπηκε σε παιχνίδι εξουσίας, τον Václav Nedorost. Αμέσως στη δεύτερη περίοδο προστίθεται άλλο ένα γκολ παιχνίδι εξουσίας Petr Vampola, και όταν ο Πέτρος Kváča πραγματοποιήθηκε συμπαίκτες κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής Σικόρα Maruny μια ευκαιρία, να πάει στο σπίτι με σαφήνεια για την πρώτη νίκη στη σειρά. Για χειροκροτήματα.

Το play-off ξεκίνησε χωρίς αμφιβολία. Ίσως θα σας ώθησε να αποφασίσετε για το δεύτερο παιχνίδι. Επειδή η προ-πώληση φαινόταν παρόμοια με την Τρίτη.