Bet365 sport fogadás online

bet365 sport fogadás onlineHales egyike a három nyári labdaembernek, akiket a neve ellenére kérdőjelez, James Vince és Gary Ballance mellett, bár a pakisztáni sorozathoz tartozó küzdelmekhez hozzáadódik a 1500 font a harmadik karmester szobája a The Kia Oval-nál, hogy vitatkozzon a Bet365 döntésről. Bár Bayliss messze nem volt benne lenyűgözve az incidens miatt – és Stuart Broad egy csipog, edző a megnyitó 145 menet 18.12 alatt a négy tesztek, valamint a megfelelő 22,57 és 27,85 mellett a nevét Vince és Ballance a sorozat végén az átlagok. Facebook Twitter Pinterest Probléma No1: Alex Hales.

“Mindenképpen tisztességes futásuk volt” – mondta Bayliss, amikor megkérdezték a trió reményét, “Valószínűleg körülbelül egy hónap telt el, mielőtt összejöttünk és megbeszéljük a következő tesztsorozatot, így lesz néhány nehéz döntés.”

Megkérdezte, ha Hales ítéletét hibáztatják bet365 sport fogadás online ellene Bayliss válaszolt: “Ó, nem, azt hiszem, ha mindenki úgy ítélte meg, hogy ilyen hibát követett el, sokan bajba kerülnének. Úgy gondolom, hogy le fog jutni a futások számához és vajon megérdemli-e a csapatban. ”

” [Hales és Broad] beszéltünk. Nagyon buta volt. Nem igazán értem a Twitter-et, hanem a harmadik umpire szobájába, ez csak rossz.Hogy a döntés helyes-e vagy sem, ez valami, ami nem történhet meg, különösen a Halesy-től, aki az elkövetkező években a döntőbíróként szeretne lenni. Szóval ez egy vicces. ”

A hétvégén Southamptonnál kezdődő ötnapos egysoros pakisztáni bet365 sport fogadás online sorozatot választottak a hétvégén, és kedden reggel nevezik ki. Bayliss kijelentette, hogy egyetlen játékos sem fog pihentetni, de Vince, aki korábban a nyár folyamán Sri Lanka ellen játszott, nem várható.

Steven Finn várhatóan kimarad, miután a záró a 10-wicket vereség szakaszai a végső tesztben, felszabadítva a helyet a Mark Wood számára, hogy az első vezetője a nyáron bizonyította az alkalmasságát az elmúlt hónapban a Durham és az Anglia Lions boka mûtét után.Facebook Twitter Pinterest Probléma No2: James Vince. Fotó: Paul Childs / Reuters

Vince, akinek a helye valószínűleg Ben Stokes-be megy majd, miután a borági sérülés miatt visszatér, majd visszatér a Hampshire-nek, és három megyei bajnokságon A Bayliss és társai szelekciói, James Whitaker, Angus Fraser és Mick Newell előtt a szeptember bet365 sport fogadás online második hetében összehívják a terveket.

Az Anglia tesztközpontjának rendezési problémáira egy megoldás lehetne: Jonny Bairstow-t vagy Moeen Ali-t magasabbra költözték a 6-os és 7-es, a 6-os és 7-es denevéren, de az előbbi világossá tette, hogy nincs érdeke a kesztyű feladásának. “Bayliss azt mondta: az a mód, ahogyan megyünk, hogy egy kicsit magasabbra téve őket, mindenképpen egy lehetőség.Valószínűleg Joe Root-nal dolgozott, aki a No3-hoz lépett. Ez nagy a napirenden, gondoltam volna. Biztos voltam ebben a szakaszban, hogy Bairstow mindkét munkát elvégezhet. Úgy gondolom, hogy javult, amikor tegnap dél-afrikában tartottuk a vezetését. Ezen a nyáron Srác Sri Lanka ellen néhány korán bet365 sport fogadás online elesett, de ebben a sorozatban azt hittem, nagyon jól működik.

“Néhány technikai kérdésen dolgozik, és azt hiszem, a másik a másik. Ha bízik az egyikével, a másik jól csinálja. Abban a pillanatban, amikor az ütése kiváló. Még mindig munkája van a vezetéssel, de azt hiszem, néhány lépést tett. “- és Anglia rosszallása -, hogy a harmadik umpire szobájáig haladva szembeszállt a tisztviselővel az elbocsátásról egy ellentmondásos alacsony fogásra.Facebook Twitter Pinterest Probléma No3: Gary Ballance.

A Misbah-ul-Haq pakisztáni kapitányt hétfőn bírságolták a mérkőzés díjának 20% -át csapatának lassú ütemére az Oval-ban egy nemkívánatos csipogért Hales elbocsátása miatt. Közben a negyedik teszten szolgálatban lévő 11 angliai játékos közül hét szabadon bet365 sport fogadás online engedték meg, hogy játszhassanak meg a megyékben a Royal London Egynapos Kupa negyeddöntőben szerdán és csütörtökön, a NatWest T20 döntőnapján Edgbastonben szombaton vagy mindkettőn .Ezen kívül Anglia megerősítette, hogy a Stokes és a Wood szabadon játszhat a Durham-ban a döntőnapon. Moeen Ali és Chris Woakes a Worcestershire és a Warwickshire versenyeken járnak majd el, míg Joe Root, Gary Ballance és Jonny A Bairstow megjelent a Yorkshire-nél, Alex Halees és a Stuart Broad pedig Nottinghamshire-hez kerültek.