Η Cienciala δεν είναι ο Gretzky. Αλλά η μορφή έχει το ταλέντο του Thine ως βροντή

Cienciala με ταπείνωση και ένα αγορίστικο χαμόγελο μετά τη νίκη Πέμπτη απορρίπτεται τυχόν φιλοφρονήσεις.

«δικαιολογία» για την τύχη και πάλι μάλλον εξήρε τους φίλους από την τέταρτη πλευρά και όλη η ομάδα Třinec. «Είμαστε όλοι μαζί».

Αλλά η νέα σφραγίδα Extraliga αίσθηση του εαυτού nesloupne, αν θα επιδιώξει δεν έχει σημασία πόσο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο κωδικοποιητές συσσωρευμένη εννέα σημεία σε όλη playoff βελτιώθηκε ήδη στις έντεκα λεπτά (4 + 7).

δεν είναι στον κατάλογο Oceláři παραγωγική αθλητές. «Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω το καλύτερο χόκεϊ», λέει ο Cienciala και απολαμβάνει το κατάλαβε συμπαίκτες από την τέταρτη σειρά -. Με τους αδελφούς Kovarčík

«Με το παιχνίδι bráchama πάρα πολύ καιρό. Παίζαμε μαζί στη νεολαία, πέρυσι στο Frýdek-Místek.Μερικοί χημεία εκεί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, αλλά έχουμε ακόμη να παίξει τον τρόπο που παίζουμε, «διέταξε Cienciala.

» Και πρόσθεσε, «για πλάκα.

Είναι συνεπώς παίκτες Mountfield έχουν να απολαύσετε. . Ίσως Cienciala εγχέει πατινάζ και δεξιοτήτων, σκάβει, τέλος, στη μνήμη

Ράντεκ Smoleňák, ένα από Hradec η κινητήρια δύναμη, θα έπρεπε μετά την ήττα της Πέμπτης στην παραγωγική επιθετικός σε μια τακτοποίηση της απογοήτευσης λίγο Ώθηση: «Αυτά τα νεαρά αγόρια από Δεν γνωρίζω πολλά για το Frýdek-Místek. Αν ήταν Cienciala όπως Gretzky, οπότε ξέρω γι ‘αυτόν είναι λίγο πιο ”

. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Όχι, Η Cienciala δεν είναι πραγματικά Gretzky.Και τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο εξωτερικό ESPN ανακοίνωσε ο καλύτερος παίκτης του χόκεϊ στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα. “Είναι ωραίο, τι να πω,” γέλασε.

Trinec αλλά γίνεται υπερβολικά σημαντικό Borce.

συλλέγει στοιχεία που θα πρέπει να αναμένεται από τους άλλους με τους φίλους τους, μπορεί να ανταγωνιστεί έκπληξη ευφάνταστη γεγονότα, μερικές φορές επικεντρώνονται και πάλι znepříjemní το έναυσμα.

«Είναι εδώ για να παρουσιάσει στην ομάδα μας roiled για να δώσει λάμψη. Μερικές φορές vykřesají αχτίδα ελπίδας από το τίποτα «λέει ο Jiri Πολάνσκι, ένας από τους πιο έμπειρους εργαζομένους στη χαλυβουργία. Τον

Απόδοση τέταρτη επίθεση μοίρα προφανώς ικανοποιημένος,» Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν αγόρια πέφτει.Είναι σημαντικοί στόχοι και μόνο για να το κάνουν “. Η Cienciala θα μπορούσε να βάλει άλλη μία φορά την Πέμπτη στο Mountfield Ice. Αλλά λείπει το άδειο κλουβί του Hradec Králové. «Ήμουν μπροστά όλη η κενή εστία και δυστυχώς τούβλο στο κεφάλι,» μετανόησαν, ενώ στην ίδια αναπνοή να ευχαριστήσω Tomas Linhart ανά πάσα.

παραμένει μέτρια. Υπάρχει κάποια αλλαγή στην ψυχή. Έχει αρχίσει να πιστεύει περισσότερο, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους παίκτες χόκεϊ και για τους νέους. “Πρόκειται για το κεφάλι. Εάν πέσει σε σας, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας περισσότερο.Μερικές φορές είναι αρκετό για να σας πολύτιμα ένα υποκατάστασης και να το κλωτσήσει ”

. Θα πας για τρέξιμο

Cienciala παραδέχεται , ότι δεν ανέλαβε ακόμα την εκδήλωση της Κυριακής. «Κάνω, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά αγνοεί, απλά πάρτε εκτός έδρας αγώνα με αγώνα.» Πριν κατάλαβε τι μπορούσε, έλαμψε ένα μαθητή Třinecký μια άλλη εξαιρετική απόδοση.

«Το πρώτο γκολ που έδωσε στην ευτυχία. Ήθελα να εκτρέψω την πένα στον τερματοφύλακα του τερματοφύλακα Sváč (Vladimír Svačin), αλλά ο Hradecký bek το έριξε στο γκολ.Για το δεύτερο, έχουμε ομάδα suprově μας πήγε, «σχολίασε κλαμπ του στο δίκτυο Mountfield.

Εκείνη τη στιγμή, διέκοψε Simon Hrubec, τερματοφύλακα σιδηρουργών. «Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε για τρέξιμο,» είπε, όπως ο ίδιος επικεφαλής μπροστά από μια τηλεοπτική κάμερα.

Cienciala έκπληξη, αλλά χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι σε συμφωνία. Οι σκηνές Kratik τεκμηριώθηκαν τέλεια την άνεση της καμπίνας Třinec. Η ευημερία, η οποία χαλυβουργίες εξασφαλίζουν popravením Παρντουμπίτσε longhairs μόνο με jedenaosmdesátkou στην πλάτη.