David Beckham: Το ποδόσφαιρο είναι βέβαιο για το καλό παρά την υπόθεση διαφθοράς της FIFA

Ο David Beckham πιστεύει ότι ενώ οι μεγάλες αλλαγές είναι αναπόφευκτες στη Fifa, οι έρευνες για τη διαφθορά δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουν να επισκιάσουν τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει το ποδόσφαιρο στις αποκλίνουσες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

έναρξη του ντοκιμαντέρ του για την αγάπη του παιχνιδιού, πρέπει να αναγράφονται στο BBC1 στις 29 Δεκεμβρίου, το οποίο εξιστορεί την αναζήτησή του για να παίξει έναν αγώνα σε επτά ηπείρους σε επτά ημέρες, με αποκορύφωμα ένα all-star Unicef ​​αγώνα συγκέντρωσης χρημάτων στο Old Trafford.David Μάρκες του Beckham Τα σκάνδαλα διαφθοράς της Fifa «αηδιαστικό» Διαβάστε περισσότερα

Ο Beckham είπε: «Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει τεράστια αλλαγή στη Fifa.Νομίζω ότι υπήρξε προφανώς μεγάλη αποστροφή για τα τελευταία δύο χρόνια με τη Fifa και προφανώς με τον ισχυρισμό της διαφθοράς, αλλά νομίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει τις εξουσίες του παιχνιδιού και τη δύναμη του αθλητισμού. Όποια και αν είναι η διαφθορά που συμβαίνει στο υψηλότερο επίπεδο, δεν θα είναι ποτέ τόσο μεγάλη όσο το ίδιο το παιχνίδι. “Οι πτήσεις του Μπέκαμ τον μεταφέρουν στις ζούγκλες της Παπούα Νέας Γουινέας, στην έρημο του Τζιμπουτί Το Μπουένος Άιρες barrio καθώς και μια φιλόδοξη προσπάθεια να παίξει τον πρώτο επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου στην Ανταρκτική. Και η υποστήριξη και η υποδοχή που έλαβε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έχει σκληρύνει την πεποίθηση Beckham ότι η επίμαχη απονομή των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2018 και 2022 στη Ρωσία και το Κατάρ αντιστοίχως θα πρέπει να σταθεί ανεξάρτητα από συνεχιζόμενες αποκαλύψεις.

δεν είναι για τις μεμονωμένες χώρες.Η υποστήριξή μου είναι για το παιχνίδι και νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πάντα για την αλλαγή των κοινοτήτων και την αλλαγή της ζωής και την παροχή ευκαιριών απασχόλησης στους ανθρώπους.

“Η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά και το Κατάρ θα έχει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο σε αυτό το μέρος του κόσμου και αυτά είναι δύο μέρη που δεν είχαν ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο. “Δεν συμφωνώ με τίποτα που πιστεύουν με σε ορισμένα πράγματα…αλλά αυτό που πιστεύω είναι το γεγονός ότι αυτές οι χώρες πρόκειται να φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε όλοι πρέπει να ξεπεράσουν το άθλημα, να πάρουν πίσω το παιχνίδι και να υποστηρίξουν το γεγονός ότι θα αλλάξουν αυτές τις χώρες. ”

more: www.bet-australia.com/unibet