Το Olomouc στην υπερκατασκευή χτυπάει μικρά. Αποκτήστε εμπειρία, προπονητής

“Ήταν ένας περίεργος αγώνας από την πλευρά μας. Υπήρξε μεγάλη διακύμανση στο παιχνίδι. Πάλι λυπάμαι για μεγάλο αριθμό επιθετικών αντιπάλων, ήταν ένας από τους λόγους για την ήττα “, δήλωσε ο προπονητής Predrag Benáček στην ήττα με την Opava.

“Ορισμένα από τα προβλήματα υγείας ορισμένων παικτών δεν μας βοήθησαν. Ο Filip Šepa δεν μπόρεσε να ξεκινήσει και ο Jan Močnik έπρεπε να χειριστεί τα πάντα παρά τις δυσκολίες με τον αχιλλέα. Οι ασθενείς ήταν επίσης ο Adam Goga και ο Charles Mitchell. Ιδιαίτερα γι ‘αυτόν ήταν στο παιχνίδι για να δει. “I Opava είχε πρόβλημα με το σετ. Το μεγαλύτερο αστέρι του Jakub Šiřin παρακολούθησε τη μονομαχία μόνο στην ομάδα πολιτών. Ο ηγέτης εκπροσωπήθηκε από το Κουαρτέτο των Κουαρτέτων, τον Kouřil, τον Kvapil και τον Bujnoch. Ο καθένας έδωσε περισσότερους από 15 πόντους, ο Kvapil έχασε ακόμη και ένα βολή.

“Δεκαεπτά σημεία σε δεκαεπτά λεπτά.Αυτά είναι ωραία αριθμοί «, είπε ο προπονητής Petr Opava Czudek και παραδέχθηκε ότι στο τέλος η ομάδα του είχε προβλήματα με τις δυνάμεις. “Έχουμε χάσει μας. Αν έπαιξε λίγα λεπτά, νομίζω ότι πήγαμε στη σφαγή «.

Home με τη διαδικασία στην ομάδα Α1 εκ των προτέρων για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στον ημιτελικό πλέι-οφ και είχε την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χώρο για τους νέους παίκτες από το υποκατάστατο πάγκο. Το χρησιμοποίησαν ακόμη και εναντίον της Opava. František Vanya έπαιξε πάνω από 16 λεπτά, ο Αδάμ Γκόγκα σχεδόν 12 και σχεδόν Jiří Dedek 18ο ανταπόκριση από τρία ακριβή προσπάθειες από απόσταση τριπλάσια.

«Στο κάτω μέρος της ομάδας μας αγωνίζονται για πλέι-οφ και νεαρά αγόρια δεν θα πάρει πολύ χώρο. Αλλά έχουμε ορισμένες προημιτελικά και θέλουμε η επόμενη γενιά πήρε την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία.Αν νίκη μπορεί να μην είναι αρκετή «δήλωσε ο Benáček πριν από τη μάχη στο Pardubice.

» Olomouc είναι μια πολύ επιθετική ομάδα και αν κρίνουμε από τα πρόσφατα αποτελέσματα του έχει μια αξιοπρεπή επίθεση μορφή «, λέει ένας από τους προπονητές Pardubice Tomas Bartošek. Ο σύλλογος έχει έδρα το Prostejov, ενώ στην ομάδα Α1 παραμένει στην έκτη θέση τελευταίο αλλά έδειξε δυναμικό.

«Έχει πολύ καλούς παίκτες που είναι επιθετικά ισχυρή. Στο Děčín οι Hanáci οδήγησαν εδώ και καιρό. Ένα σπίτι με Opavou δεν το έβαλε κάτω, παρά να χάσει όλο το παιχνίδι «, λέει ο Bartošek. “Το κλειδί θα τρέξει, θα τρέξει, θα τρέξει.Θέλουμε να παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται – ο ρυθμός του μπάσκετ, έτσι ώστε οι αντίπαλοι θα χάσουν τη δύναμή τους », λέει ο Bartošek.