Ščasný: Νέα δουλειά είναι μια πρόκληση για μένα, με τον Rosicky συναντάμε τις απόψεις μας

Αλλαγή για χρόνια στο πάγκο για τη φροντίδα των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου. “Είναι κάτι διαφορετικό για μένα γιατί ήμουν συνηθισμένο να είμαι στο γήπεδο με την ομάδα κάθε μέρα. Αυτό, φυσικά, συνεχίζεται, αλλά έχουν χάσει τις καθημερινές ανησυχίες μου για την κατάρτιση, την κατάρτιση », δήλωσε ο Shasty για την τηλεοπτική λέσχη. «Νέα δουλειά μου είναι ενδιαφέρουσα και είναι μια πρόκληση.»

Spartan ενισχύσεις συζητά επίσης με Ροζίτσκι, ο οποίος μετά το τέλος της καριέρας του και μετακόμισε στο προβάδισμα με Ščasným συνεργάζεται στενά.

«Συναντάμε στις γνωμοδοτήσεις», αναμένει ο Ščasný, ο οποίος παρόλα αυτά ανέφερε ότι δεν είναι πάντα ο κανόνας. “Είναι λογικό να έχουμε μια ελαφρώς διαφορετική άποψη για τον παίκτη. Συμπτωματικά, ήταν ένας από τους νεοφερμένους.Από την άλλη πλευρά, δεν είναι τίποτα σημαντική, αλλά μικροπράγματα «

Σπάρτη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου roiling νερό χύμα -. Έσπασε πρώτη το ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Τσεχίας μέσος Νικολάε Στάνκιου, στη συνέχεια πήγε στο δάνειο προς Νιούκασλ τερματοφύλακας Μάρτιν DUBRAVKA. Ščasný εξήγησε ότι η Σπάρτη καταβληθεί απορρίψει την πρώτη προσφορά για την ομάδα της Αγγλίας Σλοβακίας τερματοφύλακα.

«Εμείς δεν θα μπορούσε να δεχθεί την πρώτη προσφορά Newcastle.Αλλά σαφώς, ξέραμε ότι στο τέλος της μεταφοράς του αγγλικού όρου προσφοράς μπορεί να έρθει ότι θα ασκήσει έφεση «, δήλωσε ο Ščasný, ο οποίος με τους συναδέλφους του στο μεταξύ την προετοιμασία εναλλακτικών λύσεων, με τη μορφή της Φλώρινας Nita. «Ξέραμε ότι αν αφήσουμε Dubravka απολύτως υπέγραψαν ένα νέο τερματοφύλακα», είπε.

Σπάρτη, στη συνέχεια, με λίγα λόγια διαδοχικά έφερε πιο Guélor Kanga με Μιχαΐλο Ρίστιτς. Ο Ščasný παραδέχθηκε ότι η Σπάρτη ενδιαφέρθηκε για το δεύτερο το καλοκαίρι, αλλά το Κρασνοντάρ ήταν ταχύτερο. “Αλλά ο παίκτης δεν προφθάσει και πήραμε την προσφορά.Θα έχουμε χρόνο να αξιολογήσει τις δυνατότητές της «δήλωσε ο Σπάρτη αθλητικού διευθυντή.

Αν και Ρίστιτς ακραίες μέσος ή αμυντικός, ο καλύτερος σύμφωνα με τα λόγια του αισθάνεται στη μεσαία γραμμή για να» οκτώ». Το Kanga είναι μια αύξηση στη μέση ενός εφεδρικού αντιγράφου. “Πρέπει να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό μας”, δήλωσε η πρόθεση του Ščasný. «Και πιστεύω ότι το κάνουμε αυτό σε μια περίοδο μεταφοράς έκανα.»

Ščasný στη Σπάρτη υπηρέτησε δύο φορές ως προπονητής, οι οπαδοί εξακολουθούν να θυμούνται την εκστρατεία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υπό την ηγεσία του την άνοιξη του 2016. Μετά από είκοσι χρόνια τα παγκάκια, όπως ο Παναθηναϊκός, τα περισσότερα ή τα Teplice, συνηθίζουν να έχουν ένα νέο ρόλο. Ποδόσφαιρο άρχισαν να αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο;

«Οι αγώνες ψάχνουν τώρα λιγότερη πίεση, μπορεί να έχω περισσότερη διορατικότητα.Επιτρέψτε μου να πω ότι το βλέπω με πιο αληθινά μάτια. Μπορώ να αξιολογήσω καλύτερα τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα “, πρόσθεσε ο Ščasný.