Ο Σκαρνίτζλ ήταν δεκαοκτώ στο σπριντ ποδηλάτου βουνού, η αδελφή του δεκατέσσερα

Το καλύτερο αποτέλεσμα της Τσεχίας χρώματα στους αγώνες σπριντ φροντίσει δέκατη τέταρτη σιδηροδρομικών Škarnitzlova αδελφή Γίτκα. Πριν καθώς και ένα ανταγωνιστικό εβδομάδα πρεμιέρα στη Γερμανία Albstadt κέρδισε Δανός Annika Langvadová.

Ένα πολύ κοντά άνδρες αγώνα αποφάσισαν μέχρι τα τελικά μέτρα των τελευταίων 11 γραμμές στη γραμμή του τερματισμού άσφαλτο. Τριάντα-Škarnitzl ήταν οι δέκατο όγδοο χωρίσματα μόνο δέκα χάσει στο νικητή. Αυτό έγινε στη Γάζα, η οποία přespurtoval Mathieu van der Poel, ο οποίος επέστρεψε απώλεια Albstadt, και ο βασιλιάς του κόσμου με ποδήλατο βουνού τελευταία σεζόν Νίνα Schurter από την Ελβετία.

«Θα ήταν ωραίο. Λίγα κομμάτια που έχω κλυδωνίζονται και στο παρελθόν, έτσι ξέρω λίγο πώς θα φαίνεται.Η πίστα στο Albstadt ήταν ίσως λίγο πιο ασφαλείς εδώ ήταν, επίσης, κατά πάσα πιθανότητα πολύ γρήγορα, προκαλώντας έτσι περιττά πτώσεις, αλλά έχει ακόμα να λύσουμε και να εγκατασταθούν, «δήλωσε ο Škarnitzl, ο οποίος συνέκρινε την κούρσα σε γερμανικό έδαφος κινήθηκε δύο θέσεις μπροστά. Kulhavého ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα πήρε περίπου στο μισό της διαδρομής όταν είχε ένα ελάττωμα πίσω τροχό. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να πήγε για να τελειώσει και δεν τελείωσε το σημείωσε scorecard για 31 σκαλί.

«Δεν ήταν ιδανική. Είμαι απογοητευμένος. Πέρασα τουλάχιστον είκοσι λεπτά, αλλά δεν μίλησα καν. Προσπάθησα να προχωρήσω, κάτι που ήταν καλό για μένα. Δεν ήθελα να αναλάβω τον κίνδυνο. Πολλοί δρομείς είναι επιθετικοί. Στη συνέχεια, μετά από ένα άλμα, πήρα μια τρελή διαδρομή και χτύπησα την πέτρα που έσπαλα από τον τροχό.Ήταν η τελευταία «, είπε ο Kulhavy.

Το καλύτερο ξεκίνημα για το πρώτο Σαββατοκύριακο του αγώνα στα Highlands είχε ελβετική Jolanda Neff, αλλά η σειρά άλλαξε πολύ και το μπροστινό μέρος της συσκευασίας συγκρατούνται μεταξύ τους ουσιαστικά. Αποφασίστηκε το τελευταίο, δέκατο του κυκλώματος. Γύρω Neff σάρωσε Langvadová και ειρηνικά οδήγησε στη νίκη μπροστά από Pauline Ferrandovou-Prevotovou από τη Γαλλία και Neff, ο οποίος ήταν το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Škarnitzlová τερμάτισε δέκατος τέταρτος με Manko 19 δευτερόλεπτα και συγκρίνεται με Albstadt του αρέσει Ο αδελφός βελτιώθηκε κατά δύο θέσεις. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν καλή θέση τοποθέτησης της δεύτερης σειράς κατά την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακών πειθαρχίας cross country της Κυριακής.

«Είναι υπέροχο.Έχω βελτιωθεί κατά Albstadt, αν και αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολο και πιο γρήγορα τη φυλή, «υποστήριξε Škarnitzlová, η οποία σε ένα χρόνο, ακόμη και οδήγησε πίσω από τα υπόλοιπα ορεκτικά.

» Είχα την ταχύτητα στην ευθεία. Είπα, δοκιμάστε το. Για μένα ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα. Εμπρός τακτική ήταν να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο και να παλέψουν για τη δεύτερη αρχική σειρά για την Κυριακή. Είναι ωραίο να αποδείξει για δεύτερη φορά στη σειρά που μπορεί να μετρηθεί με τους άλλους «, εξήγησε ο Škarnitzlová.

Το δεύτερο Τσεχίας στο βγάζοντας Κάρλας Stepanova τελείωσε τον αγώνα ως την τριακοστή με την απώλεια σχεδόν δύο λεπτά.