Δεν πίνω αλκοόλ, τα πυροτεχνήματα θα με ξυπνήσουν, λέει η Ledecká στην πλαγιά στο Špindl

Το κύριο μετάλλιο ελπίδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Pyeongchang County παραδέχεται ότι είναι τρελός για τα πυροτεχνήματα και να απολαύσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το ανερχόμενο αστέρι της Τσεχίας και της παγκόσμιας άθλημα έχει Spindler πλαγιές τον εαυτό της. Οι πύλες του σλάλομ περιπλανιούνται τη στιγμή που άλλοι σκιέρ σηκώνονται.

“Δεν εκπαίδευσα τέσσερα ή πέντε χρόνια στην Τσεχική Δημοκρατία. Οι περισσότερες από τις συνθήκες σκι ήταν καλύτερες στο εξωτερικό ή είχα αγώνες. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στο σπίτι μου στο λόφο.Εδώ έχουμε άριστες συνθήκες για την εκπαίδευση «λέει ο είκοσι δύο χειμώνα» αμφίβια «, όταν ταξιδεύουν με το τελεφερίκ από την Αγίου Πέτρου στον πλανήτη.

Οι επισκέπτες στο χιονοδρομικό κέντρο έχουν πολλές πιθανότητες να ανταποκριθεί αθλητικές κομήτη, που γράφει για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ακριβώς στις πίστες.

Την Πέμπτη, Esther Ledecká άρχισε να αυξάνεται την αυγή, μια ώρα πριν από το άνοιγμα στο κοινό. Τα μέλη της ομάδας έχουν αναπτυχθεί τις πύλες σλάλομ για την κατηφόρα νωρίς το πρωί

. Τα γλυκά δεν έχουν κανένα πρόβλημα

«Do στο σκοτάδι ανεβαίνουμε στο σκούτερ για να κάνουμε τις πόρτες να σηκωθούν πριν το φως. Έπειτα, έχουμε μια ώρα για προπόνηση. Πρέπει να κάνετε κλικ σε όλα.Ακόμα και ο ιδιοκτήτης πρέπει να ξέρει ακριβώς τι να κάνει “, δήλωσε ο Ondřej Bank από την ομάδα καθοδήγησης Ledecká και μέχρι πρόσφατα ο ίδιος ο κορυφαίος δρομέας.

Η ομάδα υλοποίησης έχει μια κλήση αφύπνισης στα έξι. “Αυτό είναι καλό, σηκώνω έκτο,” είπε ο Ester Ledecká με χαμόγελο.

Την Τετάρτη έκλεισε μια τριήμερη προπονητική εκδρομή με σκι, ανταλλάσσοντας σκι για snowboarding την Πέμπτη, γιορτάζοντας τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της μέχρι στιγμής. Μετακόμισε στο Spindleruv Mlyn μετά τα Χριστούγεννα στην Πράγα. Αν και είναι κορυφαίος αθλητής, δεν χρειάζεται να ανησυχεί πάρα πολύ για τις διακοπές.

“Δεν είμαι γυμναστής, δεν κάνω ένα άθλημα που πρέπει να προσέχω. Ταυτόχρονα, είναι καλό να δώσουμε στο σώμα τα απαραίτητα υφάσματα και να μην πιέσουμε άσκοπα την καραμέλα. Αλλά θα τα δώσω στα Χριστούγεννα.Γιαγιά μου είχε προσβληθεί εάν δεν το έκανα «, δήλωσε μια καλά συντονισμένη σκιέρ.

Έχει μάλλον το αντίθετο πρόβλημα από ό, τι οι περισσότεροι αθλητές. «Οι προπονητές θέλουν εμένα να τρώνε περισσότερο, και ήταν ισχυρή, η οποία με τη σειρά μου απολύτως δεν θέλουν. Προσπαθώ να τρώνε υγιεινά και να την παρακολουθήσετε και μόνο «λέει και αποκαλύπτει ότι το δείπνο των Χριστουγέννων ήταν βακαλάο με πατάτες σαλάτα

την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Εξαρτάται από τους προπονητές

Σε ερώτηση αν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς απελευθερώνεται από τους προπονητές αλκοόλ αντιστοιχεί περίεργο τρόπο. «Το αλκοόλ θα απελευθερώνονται κάθε μέρα, αλλά ήμουν τρομερά αηδιαστικό και ο καθένας το ξέρει.Δεν πίνω καθόλου. ”

Οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς επομένως απολαμβάνουν κυρίως τα πυροτεχνήματα. “Πάντα προσπαθώ να αντέξω μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά εγώ συνήθως κοιμάμαι και πρέπει να ξυπνήσω για τα πυροτεχνήματα. Τότε πάω ξανά να κοιμηθώ », λέει ο διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής στο snowboarding.

Όπου ξοδεύει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν είναι ακόμα σαφές. Η απόφαση είναι για άλλους.

«Εξαρτάται από τους προπονητές, αν είμαστε ακόμα σε Spindleruv Mlyn, ή να μετακινηθούν κάπου αλλού», λέει λίγο πριν πηδήξει από το τελεφερίκ και η τελευταία πηγαίνει κάτω από το κόκκινο πίστας προς τα κάτω.

Η επερχόμενη οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Νότια Κορέα θα έχουν ένα εξαιρετικό κίνητρο για τον Ester Ledecká.

Παρόλο που είναι μόνο 22 ετών, έχει κερδίσει σχεδόν όλα όσα μπορούν να κερδηθούν στο snowboard, αλλά μόνο το ολυμπιακό μετάλλιο λείπει.Κατά τα προηγούμενα παιχνίδια στο Σότσι, Ρωσία τράβηξε την 7η θέση στο παράλληλο γιγαντιαίο και 6η θέση παράλληλα σλάλομ.

Τα αποτελέσματα από την τελευταία φορά που εκτόξευσε στη θέση του επικεφαλής μύστες της Τσεχίας ομάδας μετάλλιο. Φέτος, η κόρη του τραγουδιστή Jan Ledecki έσπευσε σαν τυφώνας. Στην Ιταλία κέρδισε το άνοιγμα δύο εταιρείες Παγκόσμιο Κύπελλο σνόουμπορντ στην αμερικανική λίμνη Louise στις αρχές Δεκεμβρίου συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού, όταν η ζωή μετά κατηφόρες κατέκτησε την 7η θέση.

Η προ-Ολυμπιακή εκπαίδευση επικεντρώνεται σε πολλούς κλάδους, με μεγαλύτερη ακρίβεια, σε όλους.

“Snowboard, αεράκι, κατωφέρεια, super-G, σλάλομ. Όλα αυτά είναι προτεραιότητες “, λέει ο Ondřej Bank, ένας προπονητής σκι.Η πρώτη δοκιμή αγώνα του νέου έτους περιμένει πτέρυγα του στα μέσα Ιανουαρίου, όταν μια άλλη εταιρεία στην Αυστρία το snowboarding Παγκόσμιο Κύπελλο.